Lulu Carters attack mot Martin Timell

Lulu Carter anklagar Martin Timell för sexuella trakasserier. 

Nu jämför hon ”Äntligen hemma”-profilen med filmproducenten Harvey Weinstein som beskylls för en rad sexövergrepp i USA. 

–  Det jag och andra utsattes för var vidrigt, berättar Lulu. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2017-10-14 kl 10:20 |

ProvaPremium

Under de senaste åren har det funnits en öppen spricka mellan tv-profilerna Martin Timell, 59, och Lulu Carter, 52, som var inredare i ”Äntligen Hemma” under många år.

Den forna tv-duon var nära vänner, men Lulu blev förfärad när hon upptäckte hur Timell behandlade folk på sin arbetsplats. 

Bild 1 av 7

Lulu Carter hävdar att Martin Timell sexuellt trakasserar kvinnor och jämför honom med producenten Harvey Weinstein som anklagas för sexövergrepp i USA.
Bild 2 av 7

Martin Timell och Lulu Carter har haft en konflikt under flera års tid.
Bild 3 av 7

Lulu Carter menar att hon och andra medarbetar behandlades oerhört illa av Timell under sitt arbete med TV4:s "Äntligen hemma".
Bild 4 av 7

På Instagram ryter inredaren nu ifrån.
Bild 5 av 7

Där jämför hon Martin Timell med sexanklagade Harvey Weinstein.
Bild 6 av 7

"Det jag och andra utsattes för var vidrigt och jag hoppas att detta uppmärksammas på ett sätt som kan leda till att dylikt aldrig ska kunna ske igen på någon arbetsplats", skriver Lulu.
Bild 7 av 7

Den tidigare fejden mellan Lulu Caerter och Martin Timell har upmärksammats stort i media.

– Vi visste allihop att i slutändan var det Martin som bestämde det mesta. Ut med den, in med den, bort med den. Det var obehagligt när någon plötsligt försvann, berättade Lulu som hävdade att miljön på inspelningarna var vidriga:

– Det var sexistiskt och rasistiskt, det kan jag skriva under på! 

Inredaren jämför nu Martin Timell med den skandalomsusade filmmogulen Harvey Weinstein, 65, som är i blåsväder för att ha trakasserat skådespelerskor som Gwyneth Paltrow och Kate Beckinsale och även anklagats för våldtäkt.
– Timell = TV4’s egen Harvey Weinstein, skriver hon på Instagram under en bild med de två nämnda männen.