Magdalena Graaf: ”Jag älskar att supa”

Hon lever för sin familj och sitt jobb. Men ibland gillar Magdalena Graaf att släppa loss – ordentligt.

– Jag älskar att gå ut och supa huvudet i småbitar, säger hon i podcasten ”Värvet”.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2013-07-18 kl 11:10 |

ProvaPremium

Under början av sin karriär var Magdalena, 37, känd som en riktig partyprinsessa med silikonbröst. Nu är hon sedan ett år tillbaka förlovad sambon Filip Larsson, 39, som hon har sonen Charlie, 1, med. Hon har också sönerna Isak, 18, Lancelot, 13, och Tristan, 8, från tidigare förhållanden.

– Jag är 37 och har nog aldrig varit lyckligare eller tryggare i mig själv än vad jag är nu, säger Magdalena i ”Värvet”, enligt Se & Hör.

Men ibland kommer hennes vilda sida fram.

– Jag vill vara en jättebra mamma och fin och huslig tjej som gör allt, men sen älskar jag att gå ut på krogen någon gång i månaden, supa huvudet i småbitar och bli så där drängfull så jag nästan kryper hem. Det får man inte göra när man småbarnsmamma och snart 38, säger hon och fortsätter:

– Jag är lite ”white trash”. Jag gör det jag känner för.

Magdalena berättar om hur hon för några år sedan, de helger hon var barnfri, svirade på nattklubbar i Stockholm och sov i sin bil.

– Jag bodde i Sigtuna. Att åka taxi för 800 spänn var alldeles för dyrt. Det var mycket bättre att köra min stora Jeep och ställa mig snyggt på Strandvägen. Sen var det bara att krypa bak i skuffen, lägga en hundfilt över sig och så var det frukost på 7-Eleven. Sen åkte jag hem när jag hade nyktrat till.

I höst är Magdalena, som nu delar ut vinster i TV4:s ”Postkodlotteriet”, aktuell om programledare för TV3:s ”Ensam mamma söker”.

Bild 1 av 4magdalenagraaf stor1 3 - Stoppa Pressarna

Undra hur många drinkar det blir för Magdalena Graaf i sommar?
Bild 2 av 4magdalenagraaf stor3 2 - Stoppa Pressarna

I fjol förlovade Magdalena sig med sambon Filip Larsson.
Bild 3 av 4magdalenagraaf stor6 1 - Stoppa Pressarna

Tillsammans har de sonen Charlie, 1. Magdalena har sonen Tristan, 8, från förhållandet med Magnes Hedman.
Bild 4 av 4magdalenagraaf stor2 2 - Stoppa Pressarna

Magdalena slog igen med sin syster Hanna Graaf på 1990-talet. De släppte singeln "You got what I want", som blev en succé.