Måns Zelmerlöw och Azra Osmancevic planerar för bröllop och barn

I ett och ett halvt år har Måns Zelmerlöw och Azra Osmancevic bara haft ögon för varandra. Och sedan paret blev sambos i höstas har planerna kring bröllop och barn börjat spira.
– Det är klart att vi har pratat om det, säger Måns.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2014-01-07 kl 14:54 |

ProvaPremium

I somras var det ett år sedan Måns Zelmerlöw, 27, träffade Azra Osmancevic, 26, för första gången. De var båda bjudna på en gemensan väns bröllop och Måns fick kämpa ordentligt för att få Azra på fall.

– Hon dissade mig hela kvällen, har han tidigare sagt.

Bild 1 av 2

Nu planerar Måns och Azra för bröllop och barn!
Bild 2 av 2

Måns var tidigare tillsammans med Marie Serneholt, men de gjorde slut för 2,5 år sedan.

I en intervju med Veckorevyn berättar nu Måns hela historien kring hur han bar sig åt för att fånga juriststudentens intresse, skriver Hänt Extra. Han fick hennes telefonnummer av en vän och paret messade fram och tillbaka i några veckor innan han till slut blev hembjuden på en ”kompiskväll” med pizza och vin hos Azra.
– Hon hade inga lampor och inga möbler, så vi satt på golvet med ett litet stearinljus mellan oss. Det var väldigt fint, säger Måns.

Paret fortsatte att ses och råkade senare av en slump vara på separata semestrar i New York samtidigt.
– För att göra det ännu filmklyschigare så blev vi tillsammans på en balkong i New York.

Efter drygt ett år tillsammans bestämde sig Måns och Azra för att flytta ihop i en lyxvåning på 105 kvadratmeter på Kungsholmen, värd 7,5 miljoner. Och nu pratar de även om att gifta sig och skaffa barn.