Relation

Mark Levengoods egna ord om separationen från Jonas

Nu väljer han att berätta.
Mark Levengood har anklagats för att ha misskött äktenskapet med Jonas Gardell.
Finlandssvensken ger sin förklaring till vad som egentligen hände i relationen efter alla år tillsammans.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-05-11 kl 11:06 |

ProvaPremium

Det var vårens stora kändisnyhet. Separationen mellan Jonas Gardell, 59, och Mark Levengood, 58, kom i det närmaste att lamslå kändis-Sverige.

Ingen, absolut ingen, kunde ana vad som pågått bakom den perfekta fasaden. Uppbrottet efter 37 vackra år tillsammans slog ner som en bomb.

Bild 1 av 6

Mark Levengood berättar nu med egna ord om separationen från Jonas Gardell.
Bild 2 av 6

Mark Levengoods kontakt med en 22-årig amatörmodell blev för mycket. Enligt uppgift blev Jonas Gardell rasande när han såg nakenbilderna i Marks telefon.
Bild 3 av 6

Den unge amatörmodellens bilder är av explicit karaktär. Uppe till vänster i bild ser man att Mark Levengood följer hans Instagramkonto.
Bild 4 av 6

Jonas Gardell och exet Mark Levengood minglade med kändisarna på QX:s gaygala. Alla kändisar trodde de var återförenade men det var en intrikat kärleksbluff.
Bild 5 av 6

"Skönhetskillen" som Mark träffat så flitigt har många kända kunder i sin salong. Även en societetsdam som står nära drottning Silvia ingår i kundkretsen.
Bild 6 av 6

Efter separationen visar Mark Levengood upp mörka sidor. Nu hånar han en annan människa på nätet.

Stoppa Pressarna har därefter kunnat avslöja att paret levt parallella liv de senaste åren – de har även haft ett stort mått av frihet i äktenskapet.

Ung skönhetskille

Mark Levengood uppges dock ha gått lite för långt i sin frihetslängtan. Den finlandssvenske underhållaren blev väldigt betuttad i en ung skönhetskille och han tog det för långt – alldeles för långt.

En rasande Jonas Gardell slängde ut sin make från lyxvåningen på Södermalm i Stockholm. Dessutom finns ett vattentätt äktenskapsförord som skyddar den begåvade författarens miljoner – Mark kommer inte få ett öre den dag det blir skilsmässa.