Relation

Melinda Jacobs har bestämt sig – nya beslutet för E-Type

Han är maktlös.
Melinda Jacobs har bestämt sig.
Martin ”E-Type” Eriksson tvingas acceptera sin blivande hustrus beslut.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-04-23 kl 12:29 |

ProvaPremium

Det är en av kändis-Sveriges vackraste kärlekssagor på senare år. Martin ”E-Type” Eriksson, 57, trodde att hans öde var att för evigt bli en barnlös ungkarl.

Men så träffade den gänglige sångaren Melinda Jacobs, 38, och musik ljuvare än Eurodisco uppstod.

Bild 1 av 6Vi ser E-Type till vänstero ch Melinda Jacobs till höger, de är i en tv-studio.

Nu berättar Martin "E-Type" Erikson om sin stora kris, han beskriver det som "en mardröm".
Bild 2 av 6etype eriksson forlikad inga barn 2 - Stoppa Pressarna

E-type rör sig i olika sammanhang. Här syns han på middag med kungen och naturligtvis tog han med sig sin blivande fru Melinda Jacobs.
Bild 3 av 6Till vänster ser vi E-Type i en kriststrecksrandig kostym och gul slip, till höger ser vi Melinda Jacobs i en beige hatt med matchande kofta, hon ler och har rosa hår.

"E-Type" tog initiativet och tvärstannade med bilen när han såg Melinda Jacobs bli intervjuad på stan, det första mötet ledde till något mer.
Bild 4 av 6martin etype eriksson sommarprat3 - Stoppa Pressarna

”E-Type” brukar sällan tala om sina tjejer men med Melinda Jacobs är det annorlunda.
Bild 5 av 6martin erikson miljonskuld stor1 - Stoppa Pressarna

"E-Type" med sin pappa, journalisten Bo G. Erikson. Far och son står mycket nära varandra och lyckan är stor över kärleken och babyn.
Bild 6 av 6noppe stor58 - Stoppa Pressarna

Den ytterst förmögne affärsmannen Tommy Rönngren är nära vän till E-Type och har sannolikt tipsat sin vän om hur han ska skydda sina pengar.

Idag är paret etablerade och deras kärlek tuffar på. De har förlovat sig, blivit sambor och nyligen kunde de bägge välkomna lilla dottern Izadora till världen.

Ville smyga

Till en början ville paret smyga med sin kärlek. Det är alltid lite känsligt när man inleder en ny relation och är bägge personerna dessutom kändisar blir det ännu mer delikat hur man ska hantera den spirande relationen.

Saker och ting kan alltid gå fel i början och det privata måste få vara privat. Ryktesspridningen kring E-Type och hans stora kärlek började i februari förra året och det var faktiskt statsminister Ulf Kristerssons, 59, fel.