Mia Parneviks första ord om Filip Lamprecht efter uppbrottet från Peg

Nu talar hon.
Mia Parnevik bryter tystanden kring Peg Parneviks och Filip Lamprechts uppbrott.
Golf-mamman överraskar rejält.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2021-08-06 kl 12:06 |

ProvaPremium

Det var årets stora kändisuppbrott.

När Filip Lamprecht, 24, bestämde sig för att det fick räcka med svartsjuka och drama och dumpade flickvännen Peg Parnevik, 25, skakades kändis-Sverige.

Bild 1 av 8

Nu talar Mia Parnevik för första gången om Peg Parneviks och Filip Lamprechts uppbrott.
Bild 2 av 8

Filip Lamprecht och Linn Hegdal fick en så fin kontakt och kemi med varandra så att Peg Parnevik blev rasande av svartsjuka.
Bild 3 av 8

Filip Lamprecht har i fem år varit en del av familjen Parnevik och i perioder bott i lyxvillan i Jupiter i Florida, ändå har golfklanen brutit helt med honom.
Bild 4 av 8

Kristin Kaspersen försökte i det längsta hålla sig utanför konflikten men till slut satt den blonda programledaren ned foten och stöttade sin son.
Bild 5 av 8

Filip Lamprecht och Linn Hegdal hade en innerlig tid tillsammans.
Bild 6 av 8

Kristin Kaspersen är mycket fästad vid sin son så för henne var valet enkelt.
Bild 7 av 8

Mia och Jesper Parnevik talar nu om dotterns brustna förhållande med Filip Lamprecht.
Bild 8 av 8

I intervjun berörs inte Mia Parneviks kontroversiella publicering när hon uppmanade sina följare att rösta på "Keyyo" för att sparka Filip ur "Let's Dance".

Kändissonen fokuserade istället på ”Let’s Dance” som han lyckades triumfera i.

Uppbrottet blev minst sagt dramatiskt. Peg Parnevik har själv beskrivit det som sitt livs ”värsta vecka” och att hon trodde hon ”skulle dö”.

För mamma, Mia Parnevik, 53, var det självfallet smärtsamt att tvingas se sin älskade dotter fara så illa. Hon kunde inte acceptera att den unga sångerskan och influncerne blev så sårad av sin stilige pojkvän – det dröjde inte heller länge förrän en ilsken Mia Parnevik gick till aktion.

I samband med en fredagsfinal i ”Let’s Dance” där Filip Lamprecht och hans sexiga danspartner Linn Hegdal, 25, tvingades försöka hänga kvar i tävlingen genom dansa i ”duellen” gjorde Mia Parnevik sitt överraskande drag.