Molly Sandén om stödet från Danny Saucedo – efter uppbrottet från Eric Saade

Hon sjöng om sorgen i direktsändning under Melodifestivalen. Men det var nuvarande pojkvännen Danny Saucedo som verkligen fick Molly Sandén att komma över Eric Saade en gång för alla.
– Jag började märka att jag brydde mig om vad han tyckte, och sen träffades vi igen och började lära känna varandra på riktigt, och då blev jag kär, berättar sångerskan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2014-10-27 kl 08:29 |

ProvaPremium

I fem år var Molly, 22, och Eric, 24, ett av Sveriges hetaste kändispar. När sångarna till slut valde att gå skilda vägar blev uppbrottet hett omskrivet i pressen.

I ”Hellenius Hörna” berättar Molly om hur hon egentligen mådde under den tuffa perioden.

Bild 1 av 3stod1 1 - Stoppa Pressarna

När det tog slut med Eric Saade hittade Molly kärlek och stöd i vännen och artistkollegan Danny Saucedo.
Bild 2 av 3stod5 - Stoppa Pressarna

För två år sedan sjöng Molly låten "Why am I crying" i Melodifestivalen som handlade om uppbrottet från Eric.
Bild 3 av 3stod4 - Stoppa Pressarna

Eric och Molly var ett par i fem år.
– Det var stunder när jag var nära på att ge upp. Det var mycket som kaosade ihop på samma gång. Jag fick riva allt och börja om på nytt, berättar sångerskan enligt Expressen.

Molly ställde upp med låten ”Why am I crying” i Melodifestivalen 2012 som till stor del handlar om sorgen och saknaden efter Eric. Men det som till slut skulle få sångerskan att komma över ex-pojkvännen hade hon inte väntat sig:
– Mitt i träffade jag Danny, som jag har känt i många år, som alltid har varit någon jag har vänt mig till för råd. Han sa till mig att nu tycker jag faktiskt att du har förändrats, och jag vet inte om det är till det bättre, säger Molly och tillägger att hon började bry sig om vad Danny tyckte.

– Sen träffades vi igen och började lära känna varandra på riktigt, och då blev jag kär.

Idag är Molly trygg ihop med kärleken och har kunnat lämna allt gammalt groll bakom sig. Under utdelningen av Aftonbladets musikpris Rockbjörnen förra sommaren skojade hon till och med om att hon haft ihop det med flera av de nominerade i kategorin Årets manliga liveartist.