Molly Sandéns chockbeslut med pojkvännen

Oj, vilken chock.
Nu agerar Molly Sandén i relationen till David Larson.
Sångerskan överraskar rejält.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2021-09-03 kl 14:19 |

ProvaPremium

Molly Sandén, 29, har haft märkligt svårt att släppa Danny Saucedo, 35.

Den sexige sångaren med de polska rötterna dumpade sin fästmö efter över sex år tillsammans och sedan dess har det varit som ett öppet sår för sångerskan.

Bild 1 av 7

Molly Sandén chockar i relationen med David "Kredd-David" Larson.
Bild 2 av 7

Molly var nyligen på Gotland och träffade Alex Schulman vars hustru skrivit boken som manuset som tv-serien bygger på där Mollys kille är med.
Bild 3 av 7

Äntligen har Molly Sandén kommit över Danny Saucedo, nu vågar hon stå för pojkvännen David Larson.
Bild 4 av 7

Molly Sandén har tidigare berättat om sina lesbiska fantasier och under en period kopplades hon ihop romantiskt med en väninna. De rörde sig bland annat i lesbiska miljöer i West Hollywood i Los Angeles.
Bild 5 av 7

Molly Sandén och Danny var ett strävsamt par ända till det tog slut.
Bild 6 av 7

Molly Sandén föll för David Larson men det var nog inte hans leende som fick henne att smälta. Det är aldrig någon som har sett den kreddige musikern dra på smilbanden.
Bild 7 av 7

Här är David Larson i "Två systrar" där han spelar Julia Ragnarssons pojkvän.

Men nu – äntligen – har hon kunnat släppa sitt ex och istället lyfter hon fram sin nya kärlek David ”Kredd-David” Larson, 33.

För Molly och kanske framför allt för David Larson måste det kännas härligt att historien med Danny Saucedo får vara just historia. Nu kan Molly och David blicka framåt istället för att älta det som varit.

Först dröjde det ett år innan Molly ens kunde erkänna att hon var tillsammans med den skicklige och skolade musikern David Larson – något som Stoppa Pressarna läsare kände till sedan länge vid det laget.

Och nu, drygt två år efter att de blev tillsammans, väljer den prisbelönta sångerskan äntligen att visa sig på röda mattan med sin pojkvän som har en lite trumpen uppsyn (han är blyg av sig), men som har ett fint hjärta och en stor begåvning.