Molly Sandéns spel med pojkvännen skadar henne

Att det ska vara så förbenat svårt.
Nu väljer Molly Sandén att bekräfta att hon är tillsammans med David ”Kredd-David” Larson.
Som om vi inte alla vetat det sedan i februari.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2020-09-16 kl 17:28 |

ProvaPremium

Ibland blir artisternas PR-maskineri inte bara tröttsamt utan direkt pinsamt. Molly Sandén, 28, som är en så begåvad artist borde stå över dylika futtigheter kan man tycka. Dessvärre är sångerskan inte smart nog att inse att det inte gör så ont att säga sanningen, istället ska hon lägga ut dimridåer kring sitt privatliv – något som bara bidrar till spekulationer.

Eller så är Molly Sandén och hennes PR-folk smartare än vad vi anar, genom att inte berätta hur saker och ting ligger till så blir hon omskriven – må vara om privata ting – men det kanske det är värt för att sälja några skivor till. Risken är dock att hela hennes trovärdighet som artist skadas – det är ett farligt spel. Varför ska vi tro på något hon säger framöver?

Bild 1 av 6

Nu faller Molly Sandén till föga och medger att David "Kredd-David" Larson är hennes pojkvän, något Stoppa Pressarna rapporterade om redan i februari.
Bild 2 av 6

Molly Sandéns trovärdighet blir urholkad när hon så länge förnekar något så uppenbart, det är ett farligt PR-spel som skadar henne.
Bild 3 av 6

I mars kunde Stoppa Pressarna publicera bilder från Mollys kanelbulle-mys med "Kredd-David".
Bild 4 av 6

Molly Sandén har själv berättat om sina lesbiska fantasier och under en period kopplades hon ihop romantiskt med väninna Roshi Hoss. De rörde sig bland annat i lesbiska miljöer i West Hollywood i Los Angeles.
Bild 5 av 6

Här är Molly med "Kredd-David" i Österrike och åker skidor, innan coronaviruset attackerade. Det är David som inte ler på bilden.
Bild 6 av 6

Här hälsar Molly Sandén på den lesbiska Youtube-aktivisten Amber i West Hollywood.