Nakenmodellen Natacha Peyres privata uppvaktning på Leonoardo DiCaprios födelsedag

Det blev ingen vanlig födelsedag för Leonardo DiCaprio. Han hade nämligen svenskt besök – i form av nakenmodellen Natacha Peyre.
– Firade Leo igår, men man fick inte ta bilder, skriver hon på sin blogg. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2014-11-20 kl 14:11 |

ProvaPremium

Hollywoodstjärnor, exklusiv champagne – och modeller i mängder. När Leonardo DiCaprio ska fira födelsedag blir det partaj utan dess like.  

Skådespelaren, som fyllde 40 år den 11 november, firade sin födelsedag med en intim fest på Soho House i West Hollywood. Av gästlistan som bestod av 100 namn utgjorde 80 procent namn på modeller, skriver TMZ enligt Hänt i veckan.

Bild 1 av 3natacha1 1 - Stoppa Pressarna

Natacha Peyre hade fått en privat inbjudan till Leonardo DiCaprios födelsedagsfest.
Bild 2 av 3natacha4 - Stoppa Pressarna

Leo är van vid att uppvaktas av modeller.
Bild 3 av 3natacha5 - Stoppa Pressarna

Natacha har jobbat som modell länge och har haft flera kända pojkvänner. Här är hon med kändisfotografen Bingo Rimér och A-Teens-sångaren Dhani Lennevald.

Med på festen var den svenska nakenmodellen Natacha Peyre, 29, som har ett förflutet med Bingo Rimér. Hon arbetar just nu som modell i Los Angeles och beskriver festen med Leonardo på sin blogg:
– Idag är jag supertrött men fick gå upp ändå. Var på Leonardo DiCaprios födelsedagsfest igår på Soho House. Man fick inte ta bilder men tog iallafall en i photo booth.