Brott och straff

Niclas Wahlgren åtalad för sexbrott – erkänner

Niclas Wahlgren är åtalad för att köpt sex på en Östermalmsbordell i Stockholm.
Kändisprofilen erkänner:
– Hon tog på mitt kön med handen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-10-26 kl 12:26 |

ProvaPremium

Skådespelaren, artisten och programledaren Niclas Wahlgren, 58, är åtalad för köp av sexuell tjänst vid ett tillfälle – han har i polisförhör erkänt brottet.

– Ja det är mycket möjligt att jag gjort det, säger Niclas Wahlgren i förhör och beskriver sedan hur massösen ”Dena” tog på hans penis.

Bild 1 av 6

Niclas Wahlgren erkänner sexbrott. Nöjesprofilen är dömd för att ha köpt sex på en thaisalong. Nu förlorar han uppdrag för miljoner.
Bild 2 av 6

Niclas Wahlgren hade varit och tränat på Delta Gym onsdagen den 12 januari förra året. Därefter gick han till thaimassage-salongen på Östermalm.
Bild 3 av 6

Efter träningen på gymmet tog Niclas Wahlgren bilen till gallerian Fältöversten på Östermalm i Stockholm. Han tog ut 1 000 kronor i bankomaten.
Bild 4 av 6

Strax efter att han tagit ut kontanter begav sig Niclas Wahlgren till en massagesalong i närheten av Tessinparken på Östermalm i Stockholm.
Bild 5 av 6

Niclas Wahlgren betalade 400 kronor med swish på salongen, det gav honom rätt til en timmes massage. Därefter betalade han massösen med kontanterna han tagit ut strax innan. Hon utförde därefter en sexuell tjänst på honom.
Bild 6 av 6

Niclas Wahlgren är åtalad vid Stockholms tingsrätt. Han har erkänt sexbrottet och fälls han så blir det böter.

– Man skäms, säger nöjesprofilen.