Drama

”Niklas Strömstedt bajsnödig på gågata”

Det här ser inte bra ut.
Ögonvittnen berättar om ”bajsnödiga” Niklas Strömstedts vansinnesfärd på en gågata i centrala Stockholm.
Andra mindre smickrande påståenden av de förbipasserande förs också fram.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-10-27 kl 06:44 |

ProvaPremium

Det är ingen hemlighet att Niklas Strömstedt, 64, är en våghalsig person som gärna söker adrenalinkickar i tillvaron. Han tvekar inte att slänga sig rätt ut i det okända.

Sedan flera år tillbaka har pop-poeten dessutom skaffat sig ett rykte om att vara en blådåre på cykel. Det finns otaliga vittnesmål om hans framfart på gator och emellanåt trottoarer.

Bild 1 av 7Till vänster ser vi Niklas Strömstedt sitta och äta, till höger ser vi honom på en cykel.

Nyligen anklagades Niklas Strömstedt för att ha framfört sin cykel på ett vådligt sätt. Sångaren fick även andra mindre smickrande tillmälen som innefattar fekalier.
Bild 2 av 7

Här går det undan! Ögonvittnen berättar om popsångaren Niklas Strömstedts vådliga framfärd på en gågata på Östermalm i Stockholm.
Bild 3 av 7

Niklas Strömstedt hamnade i bråk när han cyklade på en gågata.
Bild 4 av 7

Popsångaren kan vara i en lite känslomässig obalans efter att hans älskade katt Kerstin nyligen gick bort.
Bild 5 av 7

Ett ögonvittne berättar att den pillemariske pop-poeten såg "bajsnödig" ut.
Bild 6 av 7

Niklas Strömstedt är väldigt förtjust i sin elcykel men ibland verkar det som att det går lite väl fort.
Bild 7 av 7

Jenny och Niklas Strömstedt är normalt sett ett harmoniskt par och brukar träna på gymmet tillsammans. Här låser Niklas sin ökända elcykel som väcker så mycken harm.

Sångaren har sedan en längre tid tillbaka dessutom en elcykel, vilket ger honom möjlighet till att färdas i riktigt höga hastigheter.

– Han är en trafikfara, jag har sett honom flera gånger bara susa fram, det är ett under att en allvarlig olycka inte har inträffat hittills, säger en person till Stoppa Pressarna.

Känslomässigt berörd

Just nu är den ibland så sköre Niklas Strömstedt till råga på allt väldigt känslomässigt berörd och kanske i lite obalans. Han mår inte bra efter att hans älskade katt Kerstin gått bort.

Den elvaåriga Devon Rex-katten avled plötsligt i helgen och Kerstin var högaktuell med boken ”Vid regnbågens slut finns en katt”, med bilder av konstnären Lars Lerin, 68.