Niklas Strömstedt smutskastas i pengahärva

Niklas Strömstedts namn dras i smutsen.
Nu riskerar den folkkäre underhållaren att få dåligt rykte.
Allt på grund av girighet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2020-07-30 kl 16:08 |

ProvaPremium

Niklas Strömstedt, 62, firade nyligen sin födelsedag i sällskap av familjen och sin älskade hustru Jenny Strömstedt, 47.

Stoppa Pressarna kunde rapportera från det festliga firandet och tusentals fans och följare hyllade den folkkäre sångaren och ett stort antal kändisar lyckönskade den begåvade pop-poeten.

Bild 1 av 5

Niklas Strömstedts goda namn dras i smutsen på grund av en biljett- och pengahärva.
Bild 2 av 5

GES tvingades skjuta upp och flytta sin konserter på grund av coronasmittan, men de som vill ha pengarna tillbaka kan glömma det.
Bild 3 av 5

Den smutsiga härvan slår tillbaka mot Niklas Strömstedt vars goda namn och rykte nu riskeras.
Bild 4 av 5

Niklas Strömstedt blev förfasad när hans hustru Jenny Strömstedt kollapsade i i direktsändning.
Bild 5 av 5

Som om det inte vore nog med Niklas Strömstedts pengahärva, artisten har dessutom en mystisk skada som oroar hans fans och följare.

Niklas Strömstedt står på toppen av sin karriär men nu tornar mörka moln upp sig på himlen. Artisten har oförskyllt dragits in en obehaglig konflikt efter att 369 personer har anmält nöjesarrangören Krall Entertainment till Allmänna reklamationsnämnden.

Bolaget vägrar att ge pengarna tillbaka för de uppskjutna föreställningarna av Niklas Strömstedts och GES show ”Stanna världen en stund”.
– Det är tråkigt att kunder är missnöjda och det är en tråkig situation att befinna sig i, säger Patrik Krall, 50, till Göteborgs-Posten, rapporterar Aftonbladet.