Niklas Strömstedts ärliga ord om sexet

Niklas Strömstedt och Jenny Strömstedt är tillbaka i tv. 
Och kändismaken är härligt öppen med det mesta när han ska lansera parets program. 
– Det är jättebra för vårt förhållande, säger han.  

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2021-02-26 kl 17:05 |

ProvaPremium

Få kan ha missat att äkta makarna Niklas Strömstedt, 62, och Jenny Strömstedt, 48, är tillbaka i TV4 med sitt intresseväckande kändisprogram “Tillsammans med Strömstedts”. 

Det så omtyckta paret pryder nu en rad tidningsomslag och svarar öppet på en mängd personliga frågor om sig själva och det spännande liv de har tillsammans. 

Bild 1 av 10

Niklas Strömstedt är öppen och ärlig när han talar om sex och sitt succéprogram med hustrun Jenny.
Bild 2 av 10

I "Tillsammans med Strömstedt" umgås de populära kändismakarna med andra celebriteter. Här är det Lotta Engberg och Soldoktorn som får besök.
Bild 3 av 10

Med Måns Zelmerlöw och hans Ciara utvecklade paret Strömstedt ett starkt band. Se bara så Niklas trycker sig mot mums-mums kropp.
Bild 4 av 10

Lite mer reserverade verkade Strömstedts vara mot schlagergeneralen Christer Björkman och sambon Martin Kagemark. Här höll man ordentligt avstånd.
Bild 5 av 10

Strömstedts bjöd på svenskt sommarväder i programmet med Bathina Philipson och hennes Aje. Av döma på Niklas min ser det inte riktigt ut som om att solen lyste den här dagen.
Bild 6 av 10

Vårt favoritpar Christina Schollin och maken Hans bjöd hem de lite mer storväxta programledarna.
Bild 7 av 10

Även Carl Bildt och hans Anna Maria Corazza Bild är med i programmet. Här har Niklas valt att hedra den forne statsministern med en matchande skjorta i samma snitt och kulör.
Bild 8 av 10

Det blev en mysig liten pratstund i en soffgrupp med mattor. På faten ligger små läckerheter uppdukade och i glasen hälldes svalkande dryck.
Bild 9 av 10

Om ordspråket "Bättre fly än illa fäkta" passar in på Strömstedts låter vi vara osagt. Men nog ser det ut som om att Niklas njuter med värjan i hand när han och Jenny poserar med Sara Sjöström och Johan de Jong Skierus.
Bild 10 av 10

När Strömstedts träffade Christopher Wollter och Julia Dufvenius ville Niklas synas lite extra och i mitten. Jenny hamnade utanför och fick sitta på marken.

Vi bjuds bland annat på den känslofyllda och bitvis dramatiska historien då Niklas och Jenny träffades för första gången. 

Händelsen ägde rum för 14 år sedan och är som tagen från ett manus till en romantisk Hollywoodfilm, där kanske Hugh Grant skulle kunna göra rollen som den charmiga poppoeten med den lite pilemariska blicken och glänsande guldtanden. 

Niklas berättar sin favorithistoria med stor inlevelse. 
– Jag kom gående en förmiddag, på Blecktornsgränd. På andra sidan gatan kom hon på höga klackar i snöslasket. Sedan blir hon plötsligt stående på en plats där det finns en Varning för ras-skylt. Då går jag över och säger “Du kan inte stå där, det är farligt”, drar undan henne och så ramlar det precis efteråt ned världens isbit där, säger han i Aftonbladet.