Niklas Strömstedts chockbesked till ex-hustrun

Mardrömmen är över.
Nu kan Niklas Strömstedt äntligen gå vidare efter det bittra uppbrottet.
Sångaren har försonats med sin ex-fru och ger ett chockartat besked.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2021-01-26 kl 13:21 |

ProvaPremium

Niklas Strömstedt, 62, var gift med smyckedesignern Efva Attling, 68, i tio år.

Relationen tog slut med en smäll och det dröjde inte länge förrän hon kom ut som lesbisk och istället blev tillsammans med sångerskan Eva Dahlgren, 60, som hon sedermera gifte sig med.

Bild 1 av 4

Efter 25 år väljer nu Niklas Strömstedt att komma med ett försonande chockbesked till ex-hustrun Efva Attling och hennes hustru Eva Dahlgren.
Bild 2 av 4

Eva Dahlgren och Efva Attling väckte sensation när de blev tillsammans och sedermera gifte sig.
Bild 3 av 4

Niklas Strömstedt är en av våra mest uppskattade och folkkära artister och snart har han varit gift med Jenny Strömstedt i tio år.
Bild 4 av 4

Här visar Niklas Strömstedt sin uppskattning för Efva Attlings och Eva Dahlgrens kärlek. Det är första gången han gör det offentligt, det tog 25 år.

Att Efva och Eva funnit varandra var en sensation på sin tid, då för 25 år sedan var det inte lika vanligt med samkönade par som levde så öppet, och de bägge gjorde mycket för HBTQ-kampen i Sverige.

För Niklas Strömstedt var det naturligtvis jobbigt med alla löpsedlarna och i månader fortsatte den intensiva bevakningen kring Efva och Eva.

Genom åren har Niklas Strömstedt varit försiktig med att tala offentligt om sin ex-hustru. Det dröjde inte länge efter det kraschade äktenskapet förrän han blev tillsammans med Agneta Sjödin, 53, och sångaren har alltid givit intryck av att han velat gå vidare utan att rota i det som varit.