Niklas Strömstedts mystiska skada oroar

Glädjen är förbytt i oro.
Bara timmar efter Niklas Strömstedts födelsedag kom dråpslaget.
Sångaren har en mystisk skada och nu ökar spekulationerna.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2020-07-26 kl 18:40 |

ProvaPremium

Pop-poeten Niklas Strömstedt, 62, firade sin födelsedag omgiven av familjen.

Hustrun Jenny Strömstedt, 47, gratulerade sin älskling med en festlig hälsning på Instagram och tusentals följare och fans hyllade pop-poeten som under sin långa karriär betytt så mycket för så många.

Bild 1 av 6

Niklas Strömstedt har en mystisk skada som väcker stor oro.
Bild 2 av 6

Pop-poeten firade sin födelsedag med den mystiska skadan på högra benet.
Bild 3 av 6

Niklas Strömstedt och GES ska snart sätta upp sin comeback-show och förhoppningsvis ska inte hans skada sätta stopp för det.
Bild 4 av 6

Hustrun Jenny Strömstedt stöttar sin älskade make.
Bild 5 av 6

Så här är vi vana vid att se Niklas Strömstedt, fylld av energi.
Bild 6 av 6

Här är den festliga födelsedagsbilden som kommit att oroa följare och fans. Stoppa Pressarna har blivit nedringda av oroliga läsare.

Den folkkäre vissnickraren gratulerades även av gräddan av den svenska kändiseliten – har man haft framgångar av Niklas Strömstedts magnitud är det oundvikligt att man lär känna de största namnen i offentligheten. Popsångaren fick bland annat härliga hälsningar av Jonas Gardell, 56, skådespelerskan Lena Olin, 65, och ex-hustrun Efva Attling, 68.

Men allt är dessvärre inte frid och fröjd med den dynamiske popsångaren. Flera uppmärksamma läsare har noterat att Niklas Strömstedt har ett mystiskt bandage på sitt högra ben.
– Jag blev orolig när jag noterade det stora bandaget, det ser ut som ett slags stödbandage som man ger till patienter med svårartad bråck, säger en medicinskt kunnig läsare till Stoppa Pressarna.