Nu får Azra Måns Zelmerlöw för sig själv

Efter tre somrar som Allsångsledare på Skansen har Måns fått nog. I tisdags avslöjade han att han är färdig med programmet och nu lämnar han Sverige för att tillbringa tid med flickvännen Azra.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2013-08-15 kl 15:08 |

ProvaPremium

”Allsång på Skansen”-kören har tagit sin sista ton för i sommar. Och Måns Zelmerlöw lämnar rollen som programledare. Nu väntar istället en höst i kärlekens tecken.

Under hela sändningen av det sista programmet för säsongen hintade Måns om att han var klar med programledarrollen. Men det officiella beskedet kom inte förrän kamerorna slocknat, skriver Expressen.

Anledningen ska vara att Måns saknar artisteriet och turnélivet vilket inte hinns med om man ska stå på Allsångsscenen hela sommaren.

I höst kommer nya skivan ”Barcelona Sessions” som är skriven i sångarens lägenhet i staden med samma namn. Enligt Se & Hör åker Måns dit för att få lite lugn och ro, vilket han planerar att göra även i år.

– Trivs där och åker dit när jag har tid, har han sagt till tidningen.

Även på den privata sidan har Måns fullt upp.

Aftonbladet avslöjade nyligen att Måns och flickvännen Azra Osmancevic har skrivit sig på samma adress och därmed blivit sambos.

Men paret har inte flyttat in i vilken lya som helst.

Lägenheten, som ligger intill Kronobergsparken på Kungsholmen i Stockholm, är enligt Expressen en lyxvåning med stor balkong och jacuzzi värd 7,5 miljoner kronor.

Bild 1 av 2

Efter tre år lämnar Måns "Allsång på Skansen".
Bild 2 av 2

I höst blir Måns sambo med flickvännen Azra. Men han pratar ogärna om det. – Jag är oerhört hemlig, säger han till Aftonbladet.