Nu planerar Molly och Danny för sin framtid ihop: ”Vill ha barn”

Efter att ha lämnat USA för Sverige är Danny Saucedo och Molly Sandén nu sambos på hemmaplan. Och allt eftersom deras kärlek växer sig starkare börjar tankarna på att utöka familjen snurra allt oftare.
– Det händer någonting med mig när jag ser barn, säger Molly.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2015-07-06 kl 06:35 |

ProvaPremium

Kroppshetsen och kraven i Los Angeles blev så påfrestande för Molly Sandén, 23, och Danny Saucedo, 29, att de bestämde sig för att flytta hem till Sverige igen.

– Jag vill inte in och kriga där. Jag märkte att jag prioriterade om, jag kände att det spelar ingen roll vad jag upplever där om jag inte gör det tillsammans med människor jag tycker om, förklarar Molly för Aftonbladet Klick.

Bild 1 av 5langtan1 1 - Stoppa Pressarna

Efter Eric Saade fann Molly Sandén kärleken i Danny Saucedo.
Bild 2 av 5langtan4 - Stoppa Pressarna

Molly och Danny sjöng och spelade på prins Carl Philips och prinsessan Sofias bröllop härom veckan. Nästa bröllop de spelar på kanske är sitt eget?
Bild 3 av 5langtan5 - Stoppa Pressarna

Den folkkära sångerskan släppte nyligen EP:n "Like no one's watching".
Bild 4 av 5langtan6 - Stoppa Pressarna

2009 var Molly med i "Let's Dance " i TV4 då hon dansade med Jonathan Näslund.
Bild 5 av 5langtan7 - Stoppa Pressarna

Molly Sandén och Danny Saucedo bröt dock upp och separationen kom att bli turbulent.

Idag bor sångerskan med pojkvännen i en lägenhet på Södermalm i Stockholm och hon beskriver det som att de har det ”fantastiskt tillsammans”.
– Det är som att det alltid har varit vi.

På frågan om hur sångerskan tror att hennes liv ser ut om tio år svarar Molly att hon tror att hon har två barn, men förklarar också att hon inte känner någon brådska.
– Jag vill absolut ha barn i framtiden. Jag märker en skillnad när jag tittar på barn nu jämfört mot för två, tre år sedan, jag är mer ”ååååh” nu, så någonting händer ju med en, även om det är lång tid kvar.