Uppbrott

Ny ung man avslöjar: ”Så förförde Mark Levengood mig”

Det fanns flera.
Stoppa Pressarna har tidigare avslöjat att Mark Levengood levde runt samtidigt som han var gift med Jonas Gardell.
Nu berättar en helt ny ung man om hur han blev förförd av den finlandssvenske programledaren.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-03-08 kl 06:19 |

ProvaPremium

Det är utan tvekan en av årets största kändisnyheter. Jonas Gardells, 59, och Mark Levengoods, 58, separation chockade inte bara gayvärlden. Hela svenska folket berördes på djupet.

Det ikoniska homoparet har under sina 37 år tillsammans kommit att symbolisera kampen för rätten att älska vem man vill. Det går inte att överskatta vilken betydelse Jonas och Mark har haft för att öka toleransen i vårt samhälle.

Bild 1 av 7

Mark Levengood hade flera älskare. Stoppa Pressarna kan nu avslöja hur han förförde en ung gaykille på en julfest.
Bild 2 av 7

Jonas Gardell och exet Mark Levengood minglade med kändisarna på QX:s gaygala. Alla kändisar trodde de var återförenade men det var en intrikat kärleksbluff.
Bild 3 av 7

Stoppa Pressarna har tidigare avslöjat hur Jonas Gardell hämnas med ekonomiska medel mot Mark Levengood. Nu har författaren gjort ett oväntat drag.
Bild 4 av 7

Stoppa Pressarna har tidigare berättat om hur Jonas Gardell söker tröst och andlig vägledning hos Niklas Strömstedt efter uppbrottet från Mark Levengood.
Bild 5 av 7

Jonas Gardell och maken Mark Levengood har varit verkliga förebilder inom gayvärlden.
Bild 6 av 7

Jonas Gardell och Mark Levengoods separation har en särskild förklaring. Författaren valde att dumpa finlandsvensken som blivit alltför involverad med en ung "skönhetskille".
Bild 7 av 7

Mark Levengood gråter av förtvivlan. Nu inser han omfattningen av sveket mot Jonas Gardell.

Otaliga vittnesmål berättar samma sak – parets öppenhet och mod kring sin kärlek har hjälpt många unga människor runt om i Sverige att våga komma ut. De bägge bröt verkligen ny väg och idag är det inte alls samma laddning kring att vara homosexuell.