Hälsa

Nya hälsoläget för nedsövde Lasse Berghagen

Åt rätt håll men fortfarande kritiskt.
Lasse Berghagen är svag men utvecklingen är positiv.
Nu avslöjar sångarens dotter hur pappa mår.

 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-09-13 kl 12:46 |

ProvaPremium

Lasse Berghagen, 78, drabbades av komplikationer i samband med en hjärtoperation och sedan drygt tio dagar ligger han nedsövd på Karolinska sjukhuset i Stockholm.

Läget är kritiskt för legendaren och familjen har vädjat om förståelse.

Bild 1 av 6

Lasse Berghagen tar små "myrsteg i rätt riktning", meddelar hans äldsta dotter Malin Berghagen.
Bild 2 av 6

Här leds Lasse Berghagen ut av svärsonen Olof Röhlander efter en spelning på restaurang Glashuset i Stockholm. Olof Röhlander fortsätter festa vidare trots att sångaren kämpar för sitt liv.
Bild 3 av 6

Lasse Berghagen vårdades på sjukhus vid flera tillfällen under sina sista år.
Bild 4 av 6

Lasse Berghagen låg nedsövd och kämpade för sitt liv. Då arrangerade dottern Maria "Snaps-Mia" Berghagen och svärsonen Olof Röhlander en kräftskiva för inbjudna kändisar vilket blev mycket omstritt. Man festade på Martin Sjölanders restaurang Knut Bar.
Bild 5 av 6

Den ikoniske artisten tvingas använda en käpp numera.
Bild 6 av 6

Malin Berghagen är dotter till Lasse Berghagen och hon har hela tiden månat om sin far och inte ränt på krogen eller arrangerat spritindränkta kräftskivor med b-kändisar.

Därför blev det stor uppmärksamhet och förvåning när Lasses ”svärson” OIof Röhlander, 47, festade till det med oxjärpar, musikal och inte minst en stor kändiskräftskiva medan sångaren kämpar för sitt liv.

”Besatt av kändisar”

Olof Röhlander, som gjort sig en karriär som talare, är förlovad med Lasse Berghagens yngsta dotter Maria Berghagen, 47.

Flera vänner och bekanta till Lasse Berghagen har hört av sig till Stoppa Pressarna där man ifrågasatt omdömet och taktkänslan hos Olof Röhlander som målas ut som ”besatt av kändisar och sig själv”.

Sångarens äldsta dotter Malin Berghagen, 57, berättade i Aftonbladet om Lasses tuffa kamp.