Mest läst just nu:

Lotta & Soldoktorn

Oron växer: Soldoktorn mystiskt försvunnen

Vad är det som händer?
Mikael Sandström är försvunnen.
Den folkkäre ”Soldoktorn” har inte setts till på flera veckor.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-05-20 kl 06:09 |

ProvaPremium

Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 63, fick sitt stora genombrott i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.

Den pedagogiske tv-läkaren har en naturlig och avslappnad stil i rutan, dessutom har han en härlig glimt i ögat tar sig inte på för stort allvar.

Bild 1 av 6

Mycket märkligt. Mikael "Soldoktorn" Sandström bara försvann, helt utan förklaring. På nätet är oron stor.

Bild 2 av 6

Soldoktorn och Lotta Engberg har tagit Sverige med storm. Ingen är oberörd av parets vackra kärlek. De har bland annat medverkat i "Tillsammans med Strömstedts".

Bild 3 av 6

Lotta Engberg är lidelsefull men även befriande ärlig när hon avslöjar sanningen som kan innebära en risk för skilsmässa.

Bild 4 av 6

Programledaren Rickard Olsson körde rattfull utanför ett daghem på Södermalm i Stockholm, det har inte hindrat honom från att berätta hur han grämer sig över att han aldrig fick chansen att festa med "Soldoktorn" i hans tidigare lyxvilla i Hallstahammar.

Bild 5 av 6

För Jenny och Niklas Strömstedt var det en sann journalistisk bragd när de fick med Soldoktorn och Lotta Engberg i sitt relationsprogram som är en sådan formidabel succé.

Bild 6 av 6

Soldoktorn fick aldrig chansen att riktigt visa upp sig i "Let's Dance". På grund av coronapandemins utbrott så hoppade han av då han kände att han gjorde större nytta i vården än på dansgolvet.

Det dröjde inte länge förrän succén var ett faktum.

Det var Peter Jihde, 50, som gav honom smeknamnet Soldoktorn. Mikael Sandström hade varit på en solsemester och brassat på bra med brännan, han var ovanligt brunbränd – till och med för att vara Soldoktorn.