Otrohetsryktet knäckte Peg Parneviks och Filip Lamprechts relation

Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Peg Parneviks och Filip Lamprechts relation har tagit allvarlig skada av alla otrohetsrykten.
Kändissonens kemi med Linn Hegdal i ”Let’s Dance” var för stark.
De inblandade i härvan uttalar sig inte och har lagt locket på.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2021-04-22 kl 14:47 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna kunde nyligen berätta att Peg Parnevik, 25, beslutat sig för att ta en paus från sociala medier.

Hon orkar helt enkelt inte längre – sångerskan och realitystjärnan nämner dock inte orsaken.

Bild 1 av 5filip lamprecht linn peg stor 1 - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Filip Lamprechts och Peg Parneviks relation har tagit allvarlig skada av alla otrohetsrykten.
Bild 2 av 5filip lamprecht peg paus stor1 1 - Stoppa Pressarna

Peg Parnevik tar paus från sociala medier. Hon äcklas av otrohetsryktena. Hon stöttas av sin syster, mor och svåger men Filip Lamprecht är iskall.
Bild 3 av 5filip lamprecht pressad otrohet stor3 1 - Stoppa Pressarna

Filip Lamprecht och Linn Hegdal har kommit varandra väldigt nära i årets upplaga av "Let's Dance".
Bild 4 av 5filip lamprecht pressad otrohet stor2 1 - Stoppa Pressarna

Det går inte att ta miste på att paret har en kemi som slår det mesta. Linn Hegdal och Filip Lamprecht uppges tillbringa all vaken tid med varandra i den privata replokalen.
Bild 5 av 5kristin kaspersen liv skam stor3 1 - Stoppa Pressarna

Kristin Kaspersen har lagt locket på och vägrar uttala sig.

Men det är otrohetsryktena kring pojkvännen Filip Lamprecht, 24, som ligger bakom.

Peg Parneviks farväl till sociala medier har väckt stor uppmärksamhet, normalt sett är sångerskan mycket aktiv på nätet och räds inte heller för att ta debatten.

Men allt snack om att Filip och hans partner i ”Let’s Dance” Linn Hegdal, 25, och deras uppenbara tycke för varandra blev helt enkelt för mycket.

Det förekommer även uppgifter om att det är slut mellan Filip och Peg – Stoppa Pressarna har emellertid inte lyckats få den informationen bekräftad. En indikator att det dock förhåller sig på det sättet – att förhållandet är över – är det faktum att Filip Lamprech inte gått in och kommenterat Peg Parneviks starka avsked till sociala medier.

Mamma Mia Parnevik, 53, systern Penny Parnevik, 24, och svågern Douglas Murray, 41, är alla inne och stöttar Peg på Instagram, men från Filip eller hans mamma Kristin Kaspersen, 51, hörs inte ett ord.

Normalt sett brukar Filip Lamprecht vara mycket stöttande gentemot Peg även i offentliga sammanhang men nu är det helt tyst.

Även Kristin Kaspersens tystnad är mystisk – den empatiska programledaren brukar vara flitig på Instagram och hon är känd för sin omsorg och omtanke men den här gången råder en isande tystnad från den blonda halvnorskan.

Stoppa Pressarna har tidigare redovisat uppgifter om att Kristin Kaspersen till och med ska ha undvikit att svara i telefon när Peg Parnevik har ringt henne för att få råd.

– Kristin vill inte ingripa, hon vet av egen erfarenhet att man inte ska lägga sig i andras förhållanden. Det kan bli hur fel som helst, jag vill inte säga mer till er, respektera det, förmanar Stoppa Pressarnas uppgiftslämnare som tidigare inte hyst några betänkligheter att berätta.

Den plötsliga oviljan att dela med sig av uppgifter är en indikator på den pressade stämning som just nu råder hos familjen Kaspersen.

För Filip Lamprecht gäller det nu att ladda om mentalt och försöka göra en så bra insats som möjligt i den kommande veckofinalen i TV4 tillsammans med Linn Hegdal.