Patrick Ekwall efter TV4: Nya möjligheter!

Det kom verkligen som en chock för det svenska folket när TV4 meddelade att de hade sparkat Patrick Ekwall.

Inte minst var det en chock för den då nyblivne 51-åringen själv.

Efter 23 år som sportreporter stod Ekwall utan uppdragsgivare, och han har i sin nya bok ”Vill du så kan du” beskrivit att det var många känslor som sprängdes inom honom den dagen i september förra året.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2017-11-25 kl 14:03 |

ProvaPremium

Det har gått lite över ett år sedan Ekwall fick beskedet att han skulle få sluta.

TV4 hade omstrukturerat sig efter sammanslagningen med produktionsbolaget C More och det fanns inte längre plats för sportexperten, som hade varit med och startat upp TV4:s sportsändningar. Ekwall har varit öppen med sin besvikelse och när han klev in på mötet trodde han att kontraktet skulle förlängas.

Bild 1 av 1ekwall stor1 1 - Stoppa Pressarna

Patrick Ekwall har lämnat TV4 och står inför nya utmaningar

Från början var det tänkt att Mattias Tjernström skulle ta över Ekwalls roll, men nu har tv-bolaget meddelat att sportreportern Frida Nordstrand kommer att ta över all bevakning av det svenska herrfotbollslandslaget.  

Många erfarenheter

Genom åren som sportreporter har Ekwall besökt stora delar av världen och under sina bevakningar har han både fått erfarenhet och hittat sin favorithobby. När han bevakade handbolls-VM i Tunisien lärde han sig nämligen att spela poker. Däremot lärde han sig spelet på ett ganska primitivt sätt och han har berättat att de använde bönor som marker. Men trots att han inte hade hjälpavsnittet i pokerkategorin på William Hill Casino Online till hjälp, fastnade spelet. Sedan dess har han deltagit i flera pokerturneringar, och spelat mot både andra kända sportprofiler och för välgörenhet.