Relation

Patrick Ekwalls hemliga liv med flickvännen

Mycket märkligt och inte likt Patrick Ekwall.
Nu försöker tv-profilen förklara varför han smyger så med nya flickvännen Camilla Coene.
Parets beslut är minst sagt överraskande.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-08-04 kl 17:37 |

ProvaPremium

Patrick Ekwall, 58, är glad och lycklig – han har träffat en ny kärlek. Det är stockholmstjejen Camilla Coene, 39, som lyckats fånga skåningens hjärta.

Stoppa Pressarna har tidigare avslöjat att Ekwall redan i november 2021 reste till Cypern med restaurangentreprenören Susanne Wallman, 51. Paret ska dock bara ha varit vänner har både Susanne och Patrick berättat i intervjuer med Stoppa Pressarna.

Bild 1 av 6

Patrick Ekwalls hemlighetsmakeri med Camilla Coene och kvinnor före henne förbryllar.
Bild 2 av 6

Patrick Ekwall brädas av nya flickvännen Camilla Coenes exmake Douglas Coene.
Bild 3 av 6

Det är okänt om nya flickvännen Camilla Coene är varse om Patrick Ekwalls fantasier om bundna kvinnor.
Bild 4 av 6

Patrick Ekwalls andra kvinna, Susanne Wallman, valde att berätta om resan till romantiska Cypern. Vad sportprofilens nya kärlek, Camilla Coene, anser är oklart.
Bild 5 av 6

Cypern är känt för sina härliga bad och stränder. En ö som gjord för romantik. Där var Patrick Ekwall och Susanne Wallman tillsammans.
Bild 6 av 6

Patrick Ekwall och Susanne Wallman blev iakttagna redan när flyget landade. Det var uppenbart att man låtsades inte känna varandra, berättar ett ögonvittne.

Det finns dock uppgifter från ögonvittnen på Cypern som fick det bestämda intrycket att det förekom amorösa inslag i umgänget när de vistades på resorten Blue Star Atlantica Mare Village i Ayia Napa. Paret ska ha varit på ett hotellrum hela dagen.

Är vd för ett PR-bolag

Dessutom är det personer i kretsarna kring Patrick Ekwall och Susanne Wallman som hävdar de båda var tillsammans i ett halvår.