Pengar

Patrick Ekwall tvingas vädja till allmänheten om pengar

Läget är prekärt – pengarna är slut.
Nu tvingas Patrick Ekwall vädja till allmänheten om hjälp.
Den skånske tv-profilen har tillsammans med en äldre man drabbats av ekonomiska problem.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-01-08 kl 12:24 |

ProvaPremium

Patrick Ekwall, 57, är sedan många år tillbaka etablerad som en av våra största sportjournalister. Den humoristiske skåningen är en riktig showman som såg till att bjuda TV4-tittarna på något nytt när han slog igenom på den kommersiella familjekanalen i början av 90-talet.

Allting har dock en ände och efter 23 år tillsammans valde TV4 att avbryta samarbetet. Patrick Ekwall är dock en kämpe och han försörjer sig på allehanda sätt – pengarna måste ju in.

Bild 1 av 6

Patrick Ekwall behöver hjälp med pengar. Nu vädjar han till allmänheten om donationer.
Bild 2 av 6

Patrick Ekwall har inte bara ekonomiska bekymmer. Hans advokat Mark Safaryan är anmäld till Advokatsamfundet för brott mot god advokatsed.
Bild 3 av 6

Mårten Andersson med Patrick Ekwall på en premiär. Det går bra för Mårten som snart har premiär för sin nya show, det går desto tyngre för Ekwall som nu vädjar om pengar.
Bild 4 av 6

Patrick Ekwall gjorde nyligen succé som deltagare i "Mullvaden" men nu måste han få in mer pengar.
Bild 5 av 6

Patrick Ekwall är välsignad med många goda kändisvänner. Patrik Sjöberg tvekade aldrig att hjälpa till när sportjournalisten avslöjade att han behövde stöttning med ekonomin.
Bild 6 av 6

Vi får innerligt hoppas att det löser sig med ekonomin för Patrick Ekwall.

Journalisten, som kallar sig själv ”Mr Exclusive”, är inte fin i kanten. Stoppa Pressarna har rapporterat om hur han säljer massageapparater på nätet med hjälp av egeninspelade amatörfilmer.