Pernilla Wahlgren backar i bråket med Niclas ex

Det blev för tufft.
Nu tvingas Pernilla Wahlgren backa i bråket med Muskel-Julia.
Artisten ville inte längre kalla romansen mellan Niclas Wahlgren och fitnesskvinnan för ”oseriös”.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2019-03-02 kl 10:05 |

ProvaPremium

Det var en av höstens mest uppmärksamma romanser.

Niclas Wahlgren, 53, som så länge varit singel för att fullt ut kunna fokusera på sin roll som pappa åt lille Kit, 7, mötte plötsligt kärleken.

Bild 1 av 6

Nu backar Pernilla Wahlgren från sina kategoriska uttalanden om Muskel-Julia.
Bild 2 av 6

Artisten har insett att hennes tunga slant och att hennes beska uttalande kunde uppfattas som mycket oförskämt.
Bild 3 av 6

Julia Friberg från Jönköping blev både sårad och förvånad när hon dumpades av Niclas Wahlgren efter en rekordkort romans.
Bild 4 av 6

Det var hett och det var svett. Niclas och Muskel-Julia mös på gymmet men romansen fick ett lika abrupt slut som när man tappar en hantel på foten.
Bild 5 av 6

Niclas Wahlgren är numera en riktig gymfantast och han verkar tillfreds med sin kropp.
Bild 6 av 6

Pernilla Wahlgren fick frågor om Muskel-Julia på pressträffen och dottern Bianca Ingrosso kunde inte hålla sig för skratt när mamma blev ställd.

Han fick till det med trebarnsmamman Julia Friberg, 39, från Jönköping. Det heta paret la ut passionerade bilder från gymmet. Muskel-Julia är svensk mästarinna i Fitness och synnerligen välbyggd men hon matchades väl av Niclas som har blivit riktigt välskulpterad de senaste åren.

Men den heta romansen fick ett abrupt slut. Redan efter tre dejter så var det plötsligt över. Niclas dumpade Muskel-Julia som har efterlyst en förklaring från sin blonde älskare i Stockholm. Men Niclas Wahlgren har irriterat förklarat för media att han vid ett flertal tillfällen givit en tillfyllest förklaring till Muskel-Julia varför han så plötsligt bröt upp från det som verkade så lovande.