Mest läst just nu:

Pernilla Wahlgren förd bakom ljuset av bästa väninnan

Ett svek av episka proportioner.
Pernilla Wahlgren har anförtrott sig åt bästa väninnan om sina känslor för Johan Pråmell.
Nu visar det sig att bästisen hela tiden haft en nära relation till Superhunken.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2019-10-24 kl 17:05 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har tidigare rapporterat om Pernilla Wahlgrens, 51, nästintill desperata kättja hon hyser för Johan ”Superhunken” Pråmell, 54.

Sångerskan och överhuvudet i Wahlgren-klanen har försökt med allt från sexstrejker och planering av spännande hotellrums-träffar till överrumplande skaldjursmys med skagenröra och vitt vin.

Bild 1 av 10

Puh, vilken blåsning! Pernilla Wahlgrens nära vännina har spelat under täcket i alla år. Hon har haft en hemlig relation med Superhunken.
Bild 2 av 10

Pernilla Wahlgren har tytt sig till Sofia Wistam och berättat om sina vedermödor för att vinna Johan Pråmells hjärta.
Bild 3 av 10

Pernilla litar fullständigt på Sofia.
Bild 4 av 10

De bägge kändisarna står varandra mycket nära. Nu förändras allt.
Bild 5 av 10

Pernilla Wahlgren har länge varit förtjust i Johan Pråmell. Här syns hon med sin hjärtevän under en mysig hamburgerdejt i somras.
Bild 6 av 10

Men allt är inte guld som glimmar! Nu visar det sig att Sofia Wistam och Johan Pråmell har umgåtts flitigt, åtminstone sedan 2009.
Bild 7 av 10

Här är de bägge på ett trevligt vimmel. De skålar med varandra och tittar förföriskt in i kameran.
Bild 8 av 10

Johan Pråmell har tagit med Sofia till romantiska platser runt om i Sverige. Här är de bägge på Invigningen av den världsunika berg- och dalbanan Tranan på Skara Sommarland. Vi gissar på att det blev "åka av".
Bild 9 av 10

Och här myser Johan Pråmell och Sofia Wistam på Gröna Lund
Bild 10 av 10

Nu återstår det att se hur Pernilla hanterar de nya uppgifterna som måste ha slagit ner som en bomb.

Johan Pråmell, kärleksfullt kallad ”Lilla-Jo” av Pernilla, har dock värjt sig och verkar, efter deras första mysdejt på en prisvärd hamburgerrestaurang i somras, fått kalla fötter och distanserat sig till den så populära artisten. 

Med tanke på att Pråmell är producent för Kanal 5-serien har han sannolikt velat förhålla sig professionellt till showens stora stjärna – eller så spelar den sexige hunken bara svårfångad för att verkligen knyta Pernilla till sig emotionellt? Det är ett knep kärlekskranka män ofta tar till. 

Pernilla har fortlöpande informerat sin bästa väninna Sofia Wistam, 53, om dramat. Sofia Wistam, som är framgångsrik programledare i Kanal 5, har kommit med både kloka råd och tröstande kramar.