- Senaste nytt från kändispressen

Pernilla Wahlgren i infekterad vårdnadstvist

Känsligt läge.
Pernilla Wahlgren har dragits in i en infekterad vårdnadstvist och bråkar med socialen.
Nu kritiseras sångerskan hårt för att hon är oansvarig och bryter mot sekretessen.

Pernilla Wahlgren, 52, är överhuvud i nöjesklanen Wahlgren men frågan är om inte maktpositionen stigit henne åt huvudet. Realitystjärnan må vara rolig att skåda i ”Wahlgrens värld” och hon är en rackare på att underhålla från scen. Hennes två senaste shower blev braksuccéer även om den senaste ”Hybris” fick pausas kort efter premiären som en följd av coronapandemin.

  • Pernilla Wahlgren har dragits in i en infekterad vårdnadstvist och nu går hon till attack mot socialen.

  • Sångerskan har en märklig förmåga att hamna i bråk. Vi minns alla "Marbella-fejden" då hon lyckades reta upp svenskkolonin i Marbella efter att ha lyxbluffat om att hon har hus i Marbella när hon i själva verket bor i betydligt påvrare Benahavís flera mil från jetsetorten.

  • Nyligen var Pernilla Wahlgren i ett jättebråk med Anna Book som urartade till mobbning av "ABC"-stjärnan.

  • Benjamin Ingrosso har delat mamma Pernillas mycket tveksamma inlägg på sitt Instagram-konto. Kanske han upplevde att han inte hade något val?

  • Vi är vana vid att Pernilla och dottern Bianca bråkar för jämnan i "Wahlgrens värld" men sångerskan vill ha mera bråk och lägger sig i saker hon inte har en susning om.

  • Pernilla Wahlgrens senaste show heter "Hybris" och nog tycks det som om sångerskan fått en släng av just hybris, hon har brutit socialens sekretess och hängt ut en treårig pojke med namn och bild.

  • Nanne Grönvall stöttar Pernilla, även hon saknar kunskap om det känsliga vårdnadsärendet.

  • Micael Bindefeld och Charlotte Perrelli må vara bra på att göra reklam för stjärtspolande toaletter men socialtjänstlagen har de ingen koll på. De hyllar Pernillas oskick att bryta sekretessen.

  • Österåker anses av många vara en av Sveriges mest välskötta kommuner och i ett av Socialnämndens utskott har både en vänsterpartist och två moderater kommit fram till samma slutsats i en del av vårdnadsärendet, men Pernilla Wahlgren uttrycker det som att "politikerna bara vill visa sin makt" när de omplacerar den treårige pojken från familjehemmet, en mycket ovanlig åtgärd som kräver en grannlaga och juridiskt korrekt hantering. Bilder: TT och Stoppa Pressarna

Och kanske det är en släng av hybris som har drabbats Pernilla Wahlgren – hon tvekar inte att ha bestämda, och inte alltid så välgenomtänkta åsikter om det mesta.

LÄS MER: Mona Sahlins egna ord om utpekade älskaren och livvakten

Förra sommaren lyckades hon med konststycket att reta upp svenskkolonin i Marbella. Under den famösa ”Marbella-fejden” lyxbluffade sångerskan och till slut tvingades hon krypa till korset och be om ursäkt, vilket Stoppa Pressarna rapporterade om.

Men hon hamnar även i bråk på hemmaplan. Nyligen var det Pernilla och sångerskan Anna Book, 50, som rök ihop så att stickor och strån rök.

”Wahlgrens värld”-stjärnan anklagade sin gamla antagonist för att ljuga för sina följare – den omgången slutade väl oavgjort i någon mening, men när överhuvudet i nöjesklanen sedan återigen gav sig på och i det närmaste mobbade ”ABC”-stjärnan var det många som tyckte att Pernilla gått för långt, vilket Stoppa Pressarna rapporterade om.

Men Pernilla bråkar mer än med bara Anna Book. Nyligen hade ”Piccadilly Circus”-stjärnan en bestämd åsikt kring att Hollywoodstjärnan Peter Stormare, 67, lagt ut en bild och uttryckt sin sorg över en skådespelarkollega som avlidit i ett tragiskt sammanhang, vilket Stoppa Pressarna rapporterade om.

Konflikter verkar vara något slags livsluft för Pernilla Wahlgren och alla gräl med dottern Bianca Ingrosso, 25, i ”Wahlgrens värld” verkar inte räcka för sångerskan. Nu växlar hon upp.

LÄS MER: Bild-Extra: Carolina Gynnings krislunch med Viktor efter fejk-anklagelserna

Pernilla Wahlgren har hamnat mitt i en infekterad vårdnadstvist och nu attackerar hon socialnämnd och politiker i Österåkers kommun norr om Stockholm samtidigt som sångerskan bryter mot sekretessen och hänger ut en oskyldig treårig pojke.

I ett långt inlägg på sin blogg och i flera inlägg på Instagram skriver Pernilla Wahlgren om den lilla pojken som flyttats från sitt familjehem i Österåker.

Det är en bekants bekant till Pernilla Wahlgren som har tagit hand om den pojken i två år och nu har han placerats i ett nytt familjehem.

Den här typen av ärenden omgärdas alltid av största sekretess men det hindrar inte sångerskan från att både namnge pojken och publicera en bild på honom; en treårig socialt utsatt pojke som inte har något val och som för evigt kommer vara sökbar på internet tack vare en obetänksam kändis.
– Det är en mycket ovanlig åtgärd att man från socialtjänstens sida flyttar ett barn från ett familjehem, fattar man ett sådant beslut har man en mycket god anledning därtill, den här typen av hantering är alltid ytterst grannlaga och att en kändis som inte har en aning om de verkliga förhållanden ger sig in det hela och dessutom bryter sekretessen är mer än dumt, det är mycket illa och oerhört smaklöst, säger en person med insyn till Stoppa Pressarna.

LÄS MER: SVT-stjärnan Carolina Neurath sträcker ut en hand till ex-maken efter otrohetsskandalen

Pernilla Wahlgren får likväl många glada tillrop av sina följare men hon möter även väl underbyggd kritik i kommentarfältet på sitt Instagramkonto.

Att Pernilla tycker sig kunna ta ställning och i strid med sekretessen hänga ut pojken med namn och bild för att hon är bekant med familjehemsfamiljen är snarast en nackdel påpekar en följare:
– Dessutom är det helt oväsentligt om du som person känner familjehemmet, det i sig skapar en lojalitetskonflikt som vi bör ha i beaktande när du använder din plattform, skriver en kritisk person.

Pernilla Wahlgren har tagit stark ställning och hon skriker högt, men hon har inga bevis för att hon har rätt och att de professionella tjänstemännen har gjort fel.
– Du är fast övertygad om att du känner till hela berättelsen, jag kan försäkra dig om att du inte gör det. Det finns kunskap att erhålla, ni får göra bort er offentligt. Men det är synd och skam att ni hänger ut en utsatts persons liv så här i media för att inte har kunskapen, skriver en följare.

LÄS MER: Prinsessan Sofia tvingad till terapi efter svåra tiden

Flera kändisvänner till Pernilla Wahlgren som Nanne Grönvall, 58, Charlotte Perrelli, 45, och Micael Bindefeld, 61, stöttar henne och har skrivit under på en namninsamling, något som upprör:
– Att dra igång ett drev är oansvarigt. Men kränker en 3-årig pojkes integritet och som jag förstår har familjehemmet gjort det redan innan man flyttade barnet, skriver en följare till sångerskan.

LÄS MER: Så får Paolo Roberto hjälp efter sexköpet

Pernilla Wahlgren uppmanas till att vara lite eftertänksam innan hon använder sitt stora inflytande till att sprida felaktigheter.
– Fundera därefter på hur bra man är som människa om man oreflekterat gör så här som dessa kändisar gör. Det är förjävligt..okunnigt och farligt. Ska man yttra sig offentligt SKA man ha koll på läget. Men här verkar de inte ens värna om sekretessen som omfattar oss alla när vi är i kontakt med myndigheter. Så lågt och okunnigt, sedan finns det dem som du som ger dem cred... lika illa det. Sorgligt är vad det är, skriver en uppgiven följare till Pernilla Wahlgren.

LÄS MER: SVT-profilen Mats Knutson berättar om sin otäcka utseendeförändring
LÄS MER: Prinsessan Sofia tvingad till terapi efter svåra tiden
LÄS MER: Gunilla Perssons mamma Iris i ny dödskamp

EXTRA: Sångerskan i jättebråk med socialen!

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Pernilla Wahlgren i infekterad vårdnadstvist

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Tuffa tiden för Erik Haag och Lotta Lundgren

Den senaste tiden har varit en känslomässig utmaning för Erik Haag och Lotta Lundgren.
Nu berättar paret om den omtumlande tillvaron.
– Ibland känns det som att allt går sönder, säger Erik Haag.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Bilderna på Sean Banans hemliga knarkgömma

BILD-EXTRA:

Så dolde stjärnan kokainet för polisen!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Bingo Rimér tagen av polis efter Tinder-dejt

EXTRA:

"Fullständigt hjärnsläpp!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Strömstedts och Steffos hemliga fotbollsprojekt avslöjat

EXTRA: Popartisten och tv-profilen finansiärer bakom supervärvningen!

Svenskt

Otäck otrohets-attack mot Carolina Neurath

EXTRA: SVT-stjärnan skyddas av sina kändisvänner!

Svenskt

Elins öppna flört med Paolo Roberto chockar

EXTRA: Ex-flickvännen kunde inte låta bli!

Anna Ankas bittra strid om sonen Ethan Anka

EXTRA:

Ex-maken har förbjudit Hollywoodfrun att träffa sitt barn!

Dan Ekborgs skilsmässokaos förvärras

EXTRA: Oväntade draget från unga hustrun Emma som chockar!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Bianca Ingrosso i plastikbråk med Pernilla Wahlgren

EXTRA: "Sluta gör läpparna!"

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Soldoktorns skarpa fetma-attack överraskar

EXTRA:

"Finns väldigt mycket medicinskt att vinna!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Tuffa tiden för Erik Haag och Lotta Lundgren

EXTRA:

"Känns som att allt går sönder!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Dan Ekborgs mystiska skilsmässa från unga Emma

EXTRA: Parets förklaring är minst sagt udda!

Malou von Sivers okända konflikt med TV4-Bengt

EXTRA: "Jag kunde inte sova!"

Hotet mot Gynnings kärlek med unge Viktor

VI AVSLÖJAR: "Det här kan sluta i en katastrof!"

Tess Merkels smärtsamma skilsmässa

EXTRA: "Detta krossar mitt hjärta!"

Hon köpte Blondinbellas vräkiga lyxvilla

EXTRA: Så mycket fick Isabella Löwengrip för kåken!

Saliba i ny bitter konflikt efter Läckberg-bråket

VI AVSLÖJAR: Stöttas av flickfotografen Bingo Rimér!

Kristin Kaspersens mystiska möte mitt i city

BILD-EXTRA: "Det här är så nervöst!"

OS-hjälten greps stupfull på motorvägen

EXTRA: Köer när Tommy Salo stannade och drack shots!

Anna Benson klassas som man av spanska sjukvården

VI AVSLÖJAR: Författaren fick beskedet med den dödliga sjukdomen!

Sanningen: Därför splittras Samir & Viktor

VI AVSLÖJAR: Hemliga spelet bakom succéduons upplösning!

Första bilden på Johan Rheborg efter våldsdådet

BILD-EXTRA: "Han kan gå utan att halta!"

Ebba Busch kokain-hånas efter sitt hårda festande

VI AVSLÖJAR: Partiledaren pekas ut som svullen knarkare!

Paolo Robertos nya projekt sågas fullständigt

EXTRA: Programledarens revansch fiasko-stämplas!

Micael Bindefeld rasar i nazi-skandalen

EXTRA: "Han borde sitta inlåst!"

Laila Bagge brutalt misshandlad av pojkvännen

EXTRA: "Allt från stryptag till att bli upptryckt mot väggen!"

Kristian Luuk indragen i nazi- och homosexskandal

EXTRA: Nu kan SVT tvingas ställa in "På spåret"!

Carolina Neurath dumpade älskaren efter homosex-dramat

VI AVSLÖJAR: SVT-stjärnan chockad av gay-bilderna!

Laila Bagge döljer skadorna efter dramat

EXTRA: "Jag kommer få ärr!"

Nattklubbschef på Stureplan gripen för kokain

VI AVSLÖJAR: Polisen slog till mot krogen!

Paolo Robertos nya liv som lantbrukare på gården

EXTRA: "Det är ett hårt jobb!"

Eva Dahlgren om stora sorgen och Efva Attling

EXTRA: "Saknar henne enormt mycket!"

Fotbollsprofilens våldtäktsoffer talar ut

EXTRA: "Han var helt borta liksom!"

Camilla Läckbergs desperata fetma-nödrop

EXTRA: Söker stöd hos maken Simon och kändisvännerna!

Eric Saades heta kyssfest med nya flickvännen

EXTRA: Kärlek het som chili! 

Malou von Sivers drabbad av extremt dödlig sjukdom

EXTRA: Programledaren fick beskedet per telefon!

Nu är Helena Hysén redo för kärleken

EXTRA: "Han behöver inte vara jättesnygg!"

Laila Bagge hittad sönderslagen i hemmet

EXTRA: Tre trasiga tänder och fraktur på käken!

Kristin Kaspersen om sin tuffa diagnos

EXTRA: Lider av en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning!

Markoolios tunga sorg efter nära vännens död

EXTRA: "Ett avgrundslöst smärtsamt jävla hål!"

Ebba Busch skövlade 81-åringens tomt

EXTRA: KD-ledaren sågade brutalt ner träd!

torsdag 22 oktober 2020