- Senaste nytt från kändispressen

Pernilla Wahlgren i infekterad vårdnadstvist

Känsligt läge.
Pernilla Wahlgren har dragits in i en infekterad vårdnadstvist och bråkar med socialen.
Nu kritiseras sångerskan hårt för att hon är oansvarig och bryter mot sekretessen.

Pernilla Wahlgren, 52, är överhuvud i nöjesklanen Wahlgren men frågan är om inte maktpositionen stigit henne åt huvudet. Realitystjärnan må vara rolig att skåda i ”Wahlgrens värld” och hon är en rackare på att underhålla från scen. Hennes två senaste shower blev braksuccéer även om den senaste ”Hybris” fick pausas kort efter premiären som en följd av coronapandemin.

  • Pernilla Wahlgren har dragits in i en infekterad vårdnadstvist och nu går hon till attack mot socialen.

  • Sångerskan har en märklig förmåga att hamna i bråk. Vi minns alla "Marbella-fejden" då hon lyckades reta upp svenskkolonin i Marbella efter att ha lyxbluffat om att hon har hus i Marbella när hon i själva verket bor i betydligt påvrare Benahavís flera mil från jetsetorten.

  • Nyligen var Pernilla Wahlgren i ett jättebråk med Anna Book som urartade till mobbning av "ABC"-stjärnan.

  • Benjamin Ingrosso har delat mamma Pernillas mycket tveksamma inlägg på sitt Instagram-konto. Kanske han upplevde att han inte hade något val?

  • Vi är vana vid att Pernilla och dottern Bianca bråkar för jämnan i "Wahlgrens värld" men sångerskan vill ha mera bråk och lägger sig i saker hon inte har en susning om.

  • Pernilla Wahlgrens senaste show heter "Hybris" och nog tycks det som om sångerskan fått en släng av just hybris, hon har brutit socialens sekretess och hängt ut en treårig pojke med namn och bild.

  • Nanne Grönvall stöttar Pernilla, även hon saknar kunskap om det känsliga vårdnadsärendet.

  • Micael Bindefeld och Charlotte Perrelli må vara bra på att göra reklam för stjärtspolande toaletter men socialtjänstlagen har de ingen koll på. De hyllar Pernillas oskick att bryta sekretessen.

  • Österåker anses av många vara en av Sveriges mest välskötta kommuner och i ett av Socialnämndens utskott har både en vänsterpartist och två moderater kommit fram till samma slutsats i en del av vårdnadsärendet, men Pernilla Wahlgren uttrycker det som att "politikerna bara vill visa sin makt" när de omplacerar den treårige pojken från familjehemmet, en mycket ovanlig åtgärd som kräver en grannlaga och juridiskt korrekt hantering. Bilder: TT och Stoppa Pressarna

Och kanske det är en släng av hybris som har drabbats Pernilla Wahlgren – hon tvekar inte att ha bestämda, och inte alltid så välgenomtänkta åsikter om det mesta.

LÄS MER: Mona Sahlins egna ord om utpekade älskaren och livvakten

Förra sommaren lyckades hon med konststycket att reta upp svenskkolonin i Marbella. Under den famösa ”Marbella-fejden” lyxbluffade sångerskan och till slut tvingades hon krypa till korset och be om ursäkt, vilket Stoppa Pressarna rapporterade om.

Men hon hamnar även i bråk på hemmaplan. Nyligen var det Pernilla och sångerskan Anna Book, 50, som rök ihop så att stickor och strån rök.

”Wahlgrens värld”-stjärnan anklagade sin gamla antagonist för att ljuga för sina följare – den omgången slutade väl oavgjort i någon mening, men när överhuvudet i nöjesklanen sedan återigen gav sig på och i det närmaste mobbade ”ABC”-stjärnan var det många som tyckte att Pernilla gått för långt, vilket Stoppa Pressarna rapporterade om.

Men Pernilla bråkar mer än med bara Anna Book. Nyligen hade ”Piccadilly Circus”-stjärnan en bestämd åsikt kring att Hollywoodstjärnan Peter Stormare, 67, lagt ut en bild och uttryckt sin sorg över en skådespelarkollega som avlidit i ett tragiskt sammanhang, vilket Stoppa Pressarna rapporterade om.

Konflikter verkar vara något slags livsluft för Pernilla Wahlgren och alla gräl med dottern Bianca Ingrosso, 25, i ”Wahlgrens värld” verkar inte räcka för sångerskan. Nu växlar hon upp.

LÄS MER: Bild-Extra: Carolina Gynnings krislunch med Viktor efter fejk-anklagelserna

Pernilla Wahlgren har hamnat mitt i en infekterad vårdnadstvist och nu attackerar hon socialnämnd och politiker i Österåkers kommun norr om Stockholm samtidigt som sångerskan bryter mot sekretessen och hänger ut en oskyldig treårig pojke.

I ett långt inlägg på sin blogg och i flera inlägg på Instagram skriver Pernilla Wahlgren om den lilla pojken som flyttats från sitt familjehem i Österåker.

Det är en bekants bekant till Pernilla Wahlgren som har tagit hand om den pojken i två år och nu har han placerats i ett nytt familjehem.

Den här typen av ärenden omgärdas alltid av största sekretess men det hindrar inte sångerskan från att både namnge pojken och publicera en bild på honom; en treårig socialt utsatt pojke som inte har något val och som för evigt kommer vara sökbar på internet tack vare en obetänksam kändis.
– Det är en mycket ovanlig åtgärd att man från socialtjänstens sida flyttar ett barn från ett familjehem, fattar man ett sådant beslut har man en mycket god anledning därtill, den här typen av hantering är alltid ytterst grannlaga och att en kändis som inte har en aning om de verkliga förhållanden ger sig in det hela och dessutom bryter sekretessen är mer än dumt, det är mycket illa och oerhört smaklöst, säger en person med insyn till Stoppa Pressarna.

LÄS MER: SVT-stjärnan Carolina Neurath sträcker ut en hand till ex-maken efter otrohetsskandalen

Pernilla Wahlgren får likväl många glada tillrop av sina följare men hon möter även väl underbyggd kritik i kommentarfältet på sitt Instagramkonto.

Att Pernilla tycker sig kunna ta ställning och i strid med sekretessen hänga ut pojken med namn och bild för att hon är bekant med familjehemsfamiljen är snarast en nackdel påpekar en följare:
– Dessutom är det helt oväsentligt om du som person känner familjehemmet, det i sig skapar en lojalitetskonflikt som vi bör ha i beaktande när du använder din plattform, skriver en kritisk person.

Pernilla Wahlgren har tagit stark ställning och hon skriker högt, men hon har inga bevis för att hon har rätt och att de professionella tjänstemännen har gjort fel.
– Du är fast övertygad om att du känner till hela berättelsen, jag kan försäkra dig om att du inte gör det. Det finns kunskap att erhålla, ni får göra bort er offentligt. Men det är synd och skam att ni hänger ut en utsatts persons liv så här i media för att inte har kunskapen, skriver en följare.

LÄS MER: Prinsessan Sofia tvingad till terapi efter svåra tiden

Flera kändisvänner till Pernilla Wahlgren som Nanne Grönvall, 58, Charlotte Perrelli, 45, och Micael Bindefeld, 61, stöttar henne och har skrivit under på en namninsamling, något som upprör:
– Att dra igång ett drev är oansvarigt. Men kränker en 3-årig pojkes integritet och som jag förstår har familjehemmet gjort det redan innan man flyttade barnet, skriver en följare till sångerskan.

LÄS MER: Så får Paolo Roberto hjälp efter sexköpet

Pernilla Wahlgren uppmanas till att vara lite eftertänksam innan hon använder sitt stora inflytande till att sprida felaktigheter.
– Fundera därefter på hur bra man är som människa om man oreflekterat gör så här som dessa kändisar gör. Det är förjävligt..okunnigt och farligt. Ska man yttra sig offentligt SKA man ha koll på läget. Men här verkar de inte ens värna om sekretessen som omfattar oss alla när vi är i kontakt med myndigheter. Så lågt och okunnigt, sedan finns det dem som du som ger dem cred... lika illa det. Sorgligt är vad det är, skriver en uppgiven följare till Pernilla Wahlgren.

LÄS MER: SVT-profilen Mats Knutson berättar om sin otäcka utseendeförändring
LÄS MER: Prinsessan Sofia tvingad till terapi efter svåra tiden
LÄS MER: Gunilla Perssons mamma Iris i ny dödskamp

EXTRA: Sångerskan i jättebråk med socialen!

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Pernilla Wahlgren i infekterad vårdnadstvist

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Allvarliga hotet mot Ebba Busch i domstol

Allt bråk till ingen nytta.
Nu riskerar Ebba Busch att förlora i domstolen mot Esbjörn, 81.
Ett läkarintyg kan förändra allt.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Bathina Philipson åtalas efter vansinnesfärd

VI AVSLÖJAR:

"Det var som en biljakt!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Kollegorna rasar mot lesbiska stjärnfotografen

VI AVSLÖJAR:

Mobbing, trakasserier och sexförslag!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Dan Eliassons dolda motiv med gay-festen

VI AVSLÖJAR: "Gjorde att den blev nödvändig!"

Svenskt

Lyckligt slut på Alexander Bards triangeldrama

VI AVSLÖJAR: "Nu känner jag mig bekräftad!"

Svenskt

Mikael Persbrandt portförbjuden i Uppsala

EXTRA: "Äldrenämnden är orolig för vad som kan hända!"

Runar Sögaards domedagsprofetia om Donald Trump

VI AVSLÖJAR:

"Blir som inget annat vi sett eller upplevt förut!"

Emilio Ingrossos nya sköna liv efter separationen

VI AVSLÖJAR: Pasta-kungen njuter medan hustrun Åsa gråter!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Domstolsbeslutet om Margaux Dietz nya kärlek

VI AVSLÖJAR: Okända sanningen om Sean Canning!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Allvarliga hotet mot Ebba Busch i domstol

EXTRA:

KD-ledaren riskerar förnedrande förlust!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Lena Endre och maken stupfulla på Stureplan

EXTRA:

"Usch, vad läbbigt!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Nya pedofil-ilskan mot Fredrick Federley

VI AVSLÖJAR: "Det är märkligt hur han beter sig!"

Lotta Lundgren om sin skilsmässa efter otroheten

EXTRA: "För mig var det helt absurt!"

Kristin Kaspersen riskerar att bli vräkt efter bostadsbluffen

VI AVSLÖJAR: Hyresvärden är redo att "agera"!

Alexander Bard i svartsjukedrama efter mysdejten

VI AVSLÖJAR: "Jag är kränkt!"

Gunde Svans chock efter kokainrazzian

EXTRA: "Jag var ju lite orolig!"

Elin om sitt tortyrhelvete efter uppbrottet från Paolo Roberto

EXTRA: "Målet var att bryta ner oss psykiskt!"

Bianca Ingrosso attackerad i Federleys pedofil-skandal

EXTRA: "Deras tystnad är ett normaliserande av våldet mot barnen!"

Kristin Kaspersens tunga tid efter uppbrottet

EXTRA: "Vafan, det gör ju ont!"

Elin Härkönens nya helvete efter Paolo-kraschen

VI AVSLÖJAR: Hästakrobaten plågad i flera dygn – allt filmades!

Dansbandskungen Thorleif död i covid-19

EXTRA: "Somnade in stilla!"

Alexander Bards egna ord om kärleksdramat med unga kostymkillen

VI AVSLÖJAR: Allt om den heta relationen till Andreas, 25!

Emilio Ingrosso separerad från Åsa av myndigheterna

EXTRA: "Är så ledsen och besviken att jag gråter!"

Dan Eliasson om sveket som förändrade allt

EXTRA: ”Jag har gått på ett antal nitar i livet!”

Han är Alexander Bards hemliga mys-dejt

VI AVSLÖJAR: Andreas, 25, har lyckats fånga Army of Lovers-stjärnan!

Blondinbellas hemliga corona-resa med Paul, 52

VI AVSLÖJAR: Paret struntade helt i restriktionerna!

Vännen talar ut om pedofilryktena i Eliasson-affären

VI AVSLÖJAR: Sparkade generaldirektören vägrar svara på frågorna!

Alexander Bards romantiska mysmiddag

BILD-EXTRA: "De hade bara ögon för varandra!"

Bianca Ingrosso i offentligt tampongbråk

EXTRA: Varsam med vad hon stoppar in i sitt underliv!

Så parades Margaux Dietz ihop med nya kärleken

VI AVSLÖJAR: "Hon har inte haft en aning om upplägget!"

Nya detaljer om Dan Eliassons hemliga dubbelliv

VI AVSLÖJAR: Läderkläder, cowboyboots och unga män!

Carolina Gynnings härliga babylycka med Viktor

EXTRA: "Jag kan inte förstå att det är sant!"

Dan Eliassons unga gay-vän talar ut om nyårsnatten i Las Palmas

VI AVSLÖJAR: "Har varit på homosexfest!"

Så lyckades Carl Jan Granqvist lura döden

EXTRA: Fick det ödesdigra beskedet efter en bättre middag!

Pernilla Wahlgren visar upp nya lyxvillan

EXTRA: Härliga bilder från 30-miljoners-drömmen!

Gunilla Perssons fasa efter kravallerna i USA

EXTRA: Hollywoodfrun utom sig av oro och ilska!

Här är Gay-frågorna som fick Dan Eliasson att avgå

EXTRA: Stoppa Pressarnas avslöjande tvingade bort generaldirektören!

Nya beslutet kring Fredrick Federleys pedofil

VI AVSLÖJAR: "Nu försöker han låtsas!"

Dan Eliasson avgår efter homosex-avslöjandet

VI AVSLÖJAR: Krismöte efter Stoppa Pressarnas publicering!

Så mörkar Dan Eliasson sitt okända sexliv

VI AVSLÖJAR: ”Ingen vill att det ska komma ut!”

måndag 18 januari 2021