Pernilla Wahlgren i jättebråk på spansk lyxort

Det dröjde ett år.
Nu slår Pernilla Wahlgren tillbaka mot bluffanklagelserna.
Artisten har hamnat i ett jättebråk med svenskar i lyxparadiset Marbella.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2019-07-11 kl 13:25 |

ProvaPremium

För drygt ett år sedan, den 18 juni 2018, publicerade Stoppa Pressarna en artikel där uppretade Marbella-svenskar anklagade sångerskan för att bluffa om sitt lyxliv på den spanska semesterorten som lockar de välbeställda, vackra och framgångsrika.

När Pernilla Wahlgren, 51, köpte sitt drömhus i Spanien berättade hon på Instagram:

Bild 1 av 6wahlgren marbella stor1 2 - Stoppa Pressarna

Nu går Pernilla till motattack mot svenskarna i Marbella som baktalat sångerskan.
Bild 2 av 6wahlgren bluff stor5 1 - Stoppa Pressarna

Det var så här bråket började. Pernilla Wahlgren förkunnade stolt att hon köpt hus i Marbella, trots att hennes hus ligger på minst sagt behörigt avstånd från jetset-orten.
Bild 3 av 6wahlgren bluff stor2 1 - Stoppa Pressarna

Svenskar i Marbella är uppretade på att Pernilla påstår att hon bor i Marbella medan hon i själva verket inte ens bor i Marbella kommun.
Bild 4 av 6wahlgren bluff stor3 1 - Stoppa Pressarna

Det gäller att Pernilla har bilen tankad om hon ska till Marbella. Det är ofta köer till jetsetorten och dessutom måste sångerskan ta sig an färden nerför berget om hon ska nå Marbella som ligger som en hägring av lyx på rejält avstånd från svenskans hus.
Bild 5 av 6pernilla wahlgren ansiktsbehandling stor1 - Stoppa Pressarna

Lugnet före stormen. Pernilla förbereder sin hy för den spanska solen men risken är stor att det blir rena skärmytslingar och handgemäng om svenskan vågar visa sig i Marbella.
Bild 6 av 6permilla wahlgren stor3 2 - Stoppa Pressarna

Kommer Pernilla Wahlgren orka att resa sig igen? Om det blir nya påhopp kanske det slutar med att hon lämnar Spanien för gott.

– Så här GLAD är man när man precis har BLIVIT HUSÄGARE & fått nycklarna till sitt eget snart ROSA HUS i Marbella!!! Här kommer jag & kidsen att trivas!, skrev hon exalterat.

Men det fanns ett problem. Huset ligger inte alls i Marbella – utan dryga två mil därifrån och i orten Benahavis, som inte ens tillhör samma kommun.
– Det blir lite fånigt när hon stolt berättar att hon köpt hus i Marbella och så är det två mil härifrån, berättade en uppretad Marbella-svensk som Stoppa Pressarna talade med.