Pernilla Wahlgren om drogerna: ”Har rökt på”

Hon är söt, sprallig och glad. Men Pernilla Wahlgren har även en mörk sida. Nu berättar den musikalaktuella artisten om drogerna, hennes otrohet – och unga älskare.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2013-09-23 kl 15:11 |

ProvaPremium

Inför premiären av föreställningen ”Priscilla” har Expressen gjort en lång intervju med Pernilla Wahlgren, 45. Och där avslöjas ett och annat om den folkkära artisten.

Bland annat berättar Pernilla om sin relation till porr och droger.

– Jag har rökt gräs en gång. På 90-talet. Det var på en väns 40-årsfest och de stod och rökte på trappan, så jag tog två bloss, säger hon till Expressen och fortsätter:

– När mamma spelade i en film mot Johnny Nash, så var Bob Marley med hemma hos mamma och pappa och rökte på med dem. Det fanns väl inte en skådis som inte rökte på förr. Och gjorde mjukporr. Pappa gjorde ju det. Och mamma vek ut sig i Fib/Aktuellt. När jag vek ut mig i Café och Linda Skugge rasade undrade mina föräldrar vad det var för oskyldiga bilder alla bråkade om.

Efter separationen från Joachim Lennerhom 2008 har det spekulerats mycket kring Pernillas kärleksliv och nu avslöjar artisten att hon haft flera – kända – unga älskare.

Ja, faktiskt, men jag tänker inte säga vilka. Men nu var det väldigt länge sedan jag hade en ung älskare. Man tröttnar lite på dem också, säger hon till Expressen och skrattar.

Pernilla berättar även att hon varit otrogen i en av sina relationer.

– Men jag vill inte säga när och mot vem.

Bild 1 av 3pernillawhlgren stor 3 - Stoppa Pressarna

Folkkära Pernilla Wahlgren avslöjar sin mörka sida.
Bild 2 av 3pernillawahlgren stor3 3 - Stoppa Pressarna

Pernilla med två av sina fyra barn.
Bild 3 av 3pernillawahlgren stor2 5 - Stoppa Pressarna

Här ser vi en unga Pernilla. Hennes första stora framträdande gjorde hon redan som 4-åring.