Pernilla Wahlgrens lesbiska sexlek med kändishustrun

En lesbisk sexlek mitt framför hans ögon.
Pernilla Wahlgrens nya kärlek Christian Bauer kunde inte värja sig.
Skärgårdshunken tvingades se sin flickvän ge sig hän.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2021-11-03 kl 08:45 |

ProvaPremium

Pernilla Wahlgren, 53, är kär och lycklig med sin nya pojkvän Christian Bauer, 55.

Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att sångerskan fått till det med den stilige skärgårdshunken som är både modell och morfar.

Bild 1 av 7

Pernilla Wahlgren gav sig hän och hånglade lesbiskt med kändishustrun, det hela filmades och pojkvännen Christian, 55, kunde inte värja sig.
Bild 2 av 7

Pernilla Wahlgren kopplades ihop med stjärnproducenten Johan Pråmell men paret förblev bara vänner och sedan träffade sångerskan Christian, 55.
Bild 3 av 7

Pernilla Wahlgren på möte med kändismanagern Lasse Karlsson och producenten Johan Pråmell.
Bild 4 av 7

Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso tvekar inte att prata om sex, "Benji-Boy" ringde mamma och frågade hur det var att ligga med Christian, 55.
Bild 5 av 7

Efter att det tog slut med den biffige polisen Joachim Lennholm 2008 har det varit skralt med amorösa eskapader för Pernilla. Nu är det dock full fart i sänghalmen och det ter sig som att hon även har breddat sitt perspektiv till kvinnor.
Bild 6 av 7

Bianca Ingrosso är väldigt frispråkig när det kommer till sex och mamma Pernilla verkar ha hängt på.
Bild 7 av 7

Pernilla Wahlgren är lyckligare och mer frigjord än på länge. Hon gav sig hän i den lesbiska leken med kändishustrun.

Samtidigt som hon är i ett förhållande tvekar hon inte att ta ut svängarna med lite lesbisk lek – vare sig hennes kille vill eller ej.

Nöjesklanen Wahlgren tycks hysa ett liberalt och odramatiskt förhållningssätt till sex. Det blir inte minst tydligt i ”Wahlgrens värld” där sexprat är flitigt förekommande. Nyligen stod det ju klart att Benjamin Ingrosso, 24, till och med ringt till sin mamma för att fråga hur det var att ha sex med Christian Bauer.

Och Pernilla har aldrig varit buskablyg när det kommer till att diskutera sitt samliv. Stoppa Pressarna kunde i somras rapportera om de samlagsskador hon ådragit sig efter ett intensivt kopulerande med nya pojkvännen.