Pernilla Wahlgrens okända misär-liv avslöjas av en släkting

Den svåra tiden satte sina spår. 
Pernilla Wahlgren tvingades haka sig fram i undanskymda gallerior och på obskyra företagsspelningar.
Nu avslöjas de tunga åren när artisten tvingades slåss för brödfödan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2019-08-07 kl 07:15 |

ProvaPremium

Det dramatiska scenariot är nästan som taget ur en roman av Charles Dickens. En trasig och fattig Pernilla Wahlgren, 51, tvingas slita för brödfödan, varje dag är en kamp för att få en spelning för mat.

Tänk er själva: en svältfödd Pernilla stryker kring knutarna i en blåsig stockholmsförort, iklädd en maläten kofta med smuts-rufs i håret. Den knotiga sångerskan liksom kvider och bär på ett inre desperat hopp om att den lokala gallerian har renoverats. Kanske har företagarföreningen skramlat ihop sina sista småmynt för att desperat få lite ”kändis” som krydda på eventet innan kommunstyrelsen ordförande ska hålla fint tal?

Bild 1 av 7

Här festar Pernilla Wahlgren med Sean Banan. Men så kul har det inte alltid varit för den kvittriga sångerskan.
Bild 2 av 7

Nyligen hade Pernilla Wahlgren flera riktigt magra år då sångerskan tvingades spela på undangömda gallerior och på obskyra företagsgig.
Bild 3 av 7

Det är Pernilla Wahlgrens hjärtevän Johan Pråmell, som är tv-producent, som har lyckats vända Pernillas hela karriär med succén "Wahlgrens värld".
Bild 4 av 7

Pernilla Wahlgren var nyligen inblandad i en infekterad konflikt med Marbella-svenskar om var hon egentligen bodde. Till slut tvingades sångerskan erkänna sig besegrad.
Bild 5 av 7

Tillsammans med dottern Bianca Ingrosso gör Pernilla supersuccé med "Wahlgrens värld".
Bild 6 av 7

Pernilla och Bianca står varandra mycket nära.
Bild 7 av 7

Pernilla Wahlgren fick en exklusiv väska från Louis Vuitton i födelsedagspresent. Numera har dock Pernilla också råd att unna sig och sägs spendera sina pengar på inredning.

Riktigt så illa har det nog aldrig varit för artisten. Men faktum är att hon hade det väldigt tufft i många år – något hon själv vittnat om vid flera tillfällen. Att var ensamstående mamma och verksam inom showbiz kräver en alldeles särkild kaliber. 

Det var ju inte bara Pernilla Wahlgren som hon skulle ta hand om. Sångerskan är fyrbarnsmor vilket innebär en stor press – barnen ska ha mat på bordet och kläder på kroppen. Och var tog papporna vägen? Hänt i vecket-relationerna med EmilioPolis-Jocke och allt vad de heter var sedan länge över. Någon ny maskulin kärlek vid Pernillas sida har vi ju för övrigt inte sett röken av på flera decennier och man kan ju undra om hon inte längtar efter lite manlig ömhet?