Jul

Premiär för Skräckkändisarnas julkalender – läsning varje dag

Det lackar mot jul och härligt hårda klappar. 
Stoppa Pressarna presenterar därför en alldeles speciell och exklusiv julkalender.  
Bakom luckorna kommer en mängd av landets så kallade skräckkändisar avslöjas.  

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2023-11-30 kl 14:25 |

ProvaPremium

Den svenska kändiseliten har länge roat sig med att i hemliga grupper på nätet nominera och på en särskild lista peka ut individer de kallar för skräckkändisar.

Vad utmärker då en skräckkändis undrar Stoppa Pressarna?

Bild 1 av 1sp julkalender stor - Stoppa Pressarna

Med start den första december är det premiär för Skräckkändisarnas julkalender på Stoppa Pressarna.

En av de riktigt folkkära och internationellt hyllade kändisarna bakom skapandet av skräckkändis-listan berättar:

– En skräckkändis är den där personen som vi riktiga kändisar flyr ifrån när vi ser på en premiär, den där typen av en före-detta-före-detta-kändis som man absolut inte vill synas med på röda mattan.

– Det är personen som för länge sedan slutat få inbjudningar till härliga evenemang men som ändå alltid dyker upp, oinbjuden och oönskad och det blir helt enkelt för pinsamt för både vakterna och festfixaren att säga nej, du är inte välkommen.

Vi har länge misstänkt att en stor del av skräckkändisarna kommer till fester av anledningen att det är det enda forum de har kvar att synas i?

– Ja, så är det verkligen. De gör allt för att synas och hålla sig kvar i rampljuset. En skräckkändis är inte sällan en desperat person. 

Enligt kändiseliten är vissa på listan närmast paria för sin omvärld. Ingen vill umgås med dem privat. Inte ens grannar, klasskamrater, barndomsvänner eller deras egna barn vill veta av dem. 

– Skräckkändisarna är som besatta zombies som till varje pris försöker hålla sig kvar i kändisvärlden, men de är bara patetiska, säger en annan riktig A-kändis som står bakom den hemliga listan.

Är inte detta en form av mobbing?

– Nej, inte alls, svarar en av de andra medlemmarna i elitkändisgänget och förklarar att man bara konstaterar hur verkligheten ser ut.

– Skräckkändisarna snyltar på oss, äter vår mat och tvingar oss att umgås med dem. Vi vill att detta ska upphöra så att vi slipper känna oss trängda och hamna i obekväma situationer. Annars måste ju vi sluta gå ut och det skulle vara att svika våra fans som verkligen vill se oss.

julkalender sp - Stoppa Pressarna
Varje dag under december kommer en ny skräckkändis avslöjas bakom luckorna. Bild: TT

Listan som Stoppa Pressarna tagit del av är lång, men ett urval kommer nu under december månad att exklusivt presenteras under rubriken ”Skräckkändisarnas julkalender”.

Varje dag får läsarna ta del av en kändis som förekommer på den hemliga listan. 

Missa inte när allt drar igång imorgon, fredagen den första december. 

För att trösta och muntra upp så har redaktionen även tänkt ut en lämplig julklapp till var och en av de som döljer sig bakom luckorna i vår spännande julkalender.

Trevlig helg.