Regina Lund utpekad som spelmissbrukare

Till slut gick det för långt.
Regina Lund pekades ut som spelmissbrukare i samband med att Kronofogden jagade henne.
Nu berättar skådespelerskan – exklusivt för Stoppa Pressarna – om den tunga tiden.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2021-07-20 kl 15:55 |

ProvaPremium

Regina Lund, 54, blev uppmärksammad efter att hon vädjat till sina följare om ekonomisk hjälp.

Den prisbelönta skådespelerskan och begåvade sångerskan som varit Grammisnominerad menar på att det rörde sig om ”crowdfunding”, medan elaka kritiker var mer inne på att det handlade om tiggeri.

Bild 1 av 7

Nu berättar Regina Lund, exklusivt för Stoppa Pressarna, om hur hon pekats ut som spelmissbrukare.
Bild 2 av 7

När "tiggeriskandalen" rasade som värst var till och med EU-medborgaren från Rumänien upprörda på Regina Lund som de menade på "lyx-tiggde" för att kunna åka till Maldiverna.
Bild 3 av 7

Regina Lund hävdar att hon inte var varse att Kronofogden jagade henne när hon var på Maldiverna i två veckor.
Bild 4 av 7

Regina Lund vill bli rentvådd från tiggerianklagelserna, det handlade om "crowdfounding" menar den begåvade och prisbelönta aktrisen.
Bild 5 av 7

Regina Lund har bland annat belönats med "Guldmasken".
Bild 6 av 7

När det rasade som värst var det många som hånade Regina Lund som här när en följare frågar henne om när flyget till Maldiverna går.
Bild 7 av 7

Regina Lunds vädjan till följarna var "crowdfounding" och inte tiggeri, menar Regina Lund.

Det blev en tuff tid och hon kom att omges av infama rykten om att hon skulle vara både spelmissbrukare och drogmissbrukare.

Nu väljer Regina Lund att exklusivt för Stoppa Pressarna berätta om den tunga tiden i samband med hyresskulden som närapå gjorde henne hemlös.
– Det var aldrig något tiggeri det handlade om, det var bara pressen som framställde det så. Jag uppmanade mina följare till crowdfunding vilket är mycket vanligt i resten av världen, konstaterar Regina Lund som haft en lång och framgångsrik karriär sedan det stora genombrottet i början av 90-talet.

Det råder ingen tvekan om att hon tagit illa vid sig av att pekas ut som en tiggare. Sångerskan ville ju bara kunna fortsätta utöva sitt konstnärskap, som är så uppskattat av så många i olika segment av samhället.