Rickard Olssons stora lycka efter rattfyllan

En härlig vändning.
Programledaren Rickard Olsson har fått ordning på sitt liv.
Nu berättar han om sin stora lycka efter rattfyllan utanför daghemmet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2020-10-19 kl 12:16 |

ProvaPremium

Rickard Olsson, 53, har länge varit en av våra största tv-profiler. Gävle-sonen har varit profilerad programledare på både SVT och TV4 där han senaste ledde ”Bingolotto”.

Men efter rattfyllan i februari omkullkastades tv-stjärnans liv helt, han tvingades sluta på TV4 och blev arbetslös och dessutom drabbades han av en svår sjukdom kort efter att polisen tog honom för rattfylla.

Bild 1 av 6

Nu har Rickard Olsson äntligen blivit lycklig igen efter rattfyllan. Kärleken till hustrun Giselle stärker honom.
Bild 2 av 6

Rickard Olsson har en lång karriär på SVT och TV4 bakom sig.
Bild 3 av 6

Rickard Olsson festade med alkohol på en kändisfest fyra dagar efter att Stoppa Pressarna avslöjade att han åkt fast för rattfylla vid ett daghem.
Bild 4 av 6

Rickard Olsson betalar för skaldjur i saluhallen vid Östermalmstorg.
Bild 5 av 6

Stoppa Pressarnas utsände fotograf fångade programledaren och den mystiska skaldjurskvinnan i Saluhallen vid Östermalmstorg. Senare kunde vi avslöja att det var Rickard Olssons flickvän, numera är "Skaldjurs-Giggi" och Rickard gifta.
Bild 6 av 6

Här är domen mot Rickard Olsson för rattfyllan. Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna bidrog den till att Rickard Olsson numera är ett minne blott för "Bingolotto"-tittarna.

Det var i februari i år som Rickad Olsson stoppades av polis på Södermalm i Stockholm. Programledaren hade festat kvällen före och när han blåste visade det sig att han var rattonykter.

”Bingolotto”-stjärnan stoppades vid åtta-tiden på morgonen, precis utanför ett daghem där de värnlösa barnen var på väg att lämnas in av sina föräldrar samtidigt som Rickard Olsson körde full.

Han dömdes till dagsböter och blev av med körkortet i ett år, vilket Stoppa Pressarna avslöjade.