Robert Gustafssons otrohetsaffär med 21-årig kvinna

Allt är avslöjat. 

Robert Gustafssons otrohetsaffär med den 21-åriga kvinnan spårade ur.

Komikern och skådespelaren väljer själv att berätta om dramat.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2021-11-21 kl 19:02 |

ProvaPremium

Robert Gustafsson, 56, är en av våra mest folkkära skådespelaren och underhållare. De senaste åren har han kommit att göra alltmer ”seriösa” roller.
Vid sidan om sitt framgångsrika värv har det sannerligen inte heller saknats dramatik.

Bild 1 av 9

Robert Gustafsson var otrogen mot sin hustru med en 21-årig kvinna.
Bild 2 av 9

Robert Gustafsson är en av våra främsta och mest omtyckta underhållare och skådespelare.
Bild 3 av 9

På senare tid har Robert Gustafsson tagit sig an allt mer "seriösa" roller.
Bild 4 av 9

Nu är han aktuell i Netflix-serien "Den osannolika mördaren" om Palme-mordet där han spelar Sting Engström som enligt Palmegruppen troligen var mördaren.
Bild 5 av 9

Men även i Robert Gustafssons privatliv har det varit turbulent och drama.
Bild 6 av 9

I sina memoarer har Robert Gustafsson berättat om hur han i mitten på 90-talet var otrogen mot sin hustru.
Bild 7 av 9

– Hon var vacker som en solstråle, en kopia av skådespelerskan Christina Applegate i säsong ett och två av ”Våra värsta år”, skriver skådespelaren.
Bild 8 av 9

Relationen avslöjades så småningom och Robert Gustafsson valde att stanna vid sin hustrus sida. Han dumpade den unga kvinnan.
Bild 9 av 9

Robert och Lotta Gustafsson är gifta. Här syns de på premiären av "Hundraåringen som klev ut genom ett fönster och försvann".

Just nu är Robert Gustafsson aktuell i den omdiskuterade Netflix-serien ”Den osannolika mördaren” om mordet på Olof Palme. I serien på fem delar spelar han Stig Engström, den så kallade ”Skandia-mannen” som har pekats ut som trolig mördare av Palmegruppen.

Robert Gustafsson gör en stark rolltolkning men serien har väckt mycken ilska och harm hos de anhöriga till Stig Engström.

Vid sidan av sin framgångsrika karriär har Robert Gustafsson haft sin beskärda del av dramatik. Vid mitten av 90-talet hade skådespelaren en otrohetsaffär med en då blott 21-årig kvinna.

– Hon var vacker som en solstråle, en kopia av skådespelerskan Christina Applegate i säsong ett och två av ”Våra värsta år” eller lite som en ung Louise Hoffsten om ni hellre vill ha en välbekant svensk referens, skriver Robert Gustafsson i sin självbiografi ”Från vaggan till deadline” 2010, rapporterar Hänt i veckan.