Kärlek

Så förför Björn Ulvaeus sin unga flickvän i sommar

Romantiskt så det förslår.
Nu avslöjar Björn Ulvaeus semesterplanerna med nya kärleken Christina Sas.
Den till åren komne Abba-stjärnan har fått en härlig nytändning och hittat ”pirret” i tillvaron.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-07-03 kl 11:49 |

ProvaPremium

Det är bara att gratulera. Miljontals sålda skivor och miljarder på banken står sig slätt mot den starkaste och bästa känslan i hela världen – kärlek.

Det råder ingen tvekan om att Björn Ulvaeus, 78, på gamla dar är förunnad att få uppleva en känslostorm som tar honom med på en härlig resa.

Bild 1 av 7

Vilket härligt par! Björn Ulvaeus är lycklig med sin Christina.
Bild 2 av 7

I samband med premiären av ”Pippi på Cirkus” så presenterade Björn sin nya flickvän, danskan Christina Sas, för allmänheten. Kärleken håller i sig.
Bild 3 av 7

Björn Ulvaeus var sommarfräsch och han ser väldigt ung ut när han anlände till röda mattan med sin kärlek Christina Sas.
Bild 4 av 7

Solen flödade över Björn Ulvaeus och hans nya kärlek.
Bild 5 av 7

Björn Ulvaeus vilar inte på lagrarna. Stjärnan har verkligen bytt liv.
Bild 6 av 7

Björn Ulvaeus och hans hustru Lena gick skilda vägar efter 41 år som gifta. Lena ska vara ok med att Björn har träffat en ny kärlek.
Bild 7 av 7

Benny Andersson, Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus och Anni-Frid Lyngstad anländer på röda mattan till ABBA Arena, Queen Elizabeth Olympic Park, inför galapremiären av Abba Voyage.

Det var i februari förra året som Abba-stjärnan och hans hustru Lena Ulvaeus, 73, gick skilda vägar. Paret skildes åt som goda vänner efter 41 års äktenskap.