Så mycket tjänar Kenza Zouiten på att blogga

Dagens outfit, shoppingtips och bilder från exklusiva resor kan generera stora pengar. Nu avslöjas hur mycket pengar stjärnbloggaren Kenza Zouiten drar in på att dela med sig av sitt liv.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2014-10-16 kl 10:15 |

ProvaPremium

I åtta år har Kenza Zouiten, 23, drivit en av Sveriges mest välbesökta bloggar, som till och med länge haft flest besökare av alla.

Genom att dela med sig av sin vardag med bakom kulisserna-bilder från modeplåtningar, vimmelbilder från roliga events, bilder på vad hon har på sig och historier från sina resor runt om i världen har hundratusentals läsare fått lära känna henne genom datorskärmen.

Bild 1 av 2zoui1 1 - Stoppa Pressarna

Kenza drar in flera miljoner kronor om året.
Bild 2 av 2zoui4 - Stoppa Pressarna

Tidigare i år deltog hon i "Let's Dance" på TV4. Här är hon med sin danspartner Calle Sterner.

Tidigare i år deltog Kenza dessutom i TV4:s populära dansprogram ”Let’s Dance” där hon lyckades nå ut till en ännu bredare målgrupp. Och tack vare TV-produktionen, reklamannonser på bloggen, och reklaminlägg på sitt Instagramkonto där hon har nästan en miljon följare, har bloggerskan dragit in 5,6 miljoner kronor till hennes bolag Kenza Zouiten AB på ett och ett halvt år, skriver Dagens Media.

I samband med Kenzas medverkan i ”Let’s Dance” berättade hon för Expressen att hon sparar mycket av sina pengar eftersom ”det kommer sämre tider”:
– Så här mycket pengar kommer jag inte alltid tjäna på bloggen.

 

Här kan du läsa om vilka som är Sveriges bäst betalda programledare.