Så raggar sexchefen upp sina offer på krogen

Målmedvetet och systematiskt.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja hur den högt uppsatte chefen på Aftonbladet använder sig av sin position på tidningen och sin titel för att lägra kvinnor.
En kollega till sexchefen berättar om mannens speciella taktik för att tillskansa sig samlag.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2022-01-04 kl 16:27 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar granskat en hög chef på Aftonbladet.

Mannen, som gärna ger sig in i medieetiska debatter, har nästintill systematiskt legat med kvinnor som han sedan använt i publiceringar hos Aftonbladet.

Bild 1 av 9

Stoppa Pressarna kan nu avslöja hur sexchefen på Aftonbladet raggar på krogen.
Bild 2 av 9

Den högt uppsatte chefen på Aftonbladet skryter inför kvinnorna han träffar på krogen om sitt arbete och sin position på Nordens största tidning.
Bild 3 av 9

Sexchefen har haft flera kokainfester med bland andra en framgångsrik reklamman och en känd kvinnlig journalist.
Bild 4 av 9

Mediechefen hade sex med en kvinnlig kollega på en toalett i samband med en julfest på Citykrogen i Stockholm.
Bild 5 av 9

Aftonbladet skakas av Stoppa Pressarnas avslöjande kring sexchefen och hans arbetsmetoder som mycket väl kan strida mot de yrkesetiska reglerna för journalister.
Bild 6 av 9

Aftonbladets chefredaktör Lena K Samuelsson har ännu inte uttalat sig om sexchefens framtid på tidningen.
Bild 7 av 9

Sexchefen är känd för att väldigt snabbt lägga till unga kvinnliga vikarier på sociala medier, det uppfattas som en raggningsteknik.
Bild 8 av 9

Sexchefen har gjort en snabb och framgångsrik karriär på Aftonbladet och han är lierad med etablissemanget, han är bland annat god vän med kulturminister Jeanette Gustafsdotter som hyllat honom offentligt.
Bild 9 av 9

En tidigare kollega till sexchefen berättar att det inte var så roligt att gå på krogen med honom då hans fokus enbart var på att ragga upp kvinnor.

Mediechefens sexuella eskapader inskränker sig emellertid inte endast till unga kvinnliga kolleger eller intervjuoffer – även på sin fritid har mannen varit flitig i sitt raggande och nu kan Stoppa Pressarna avslöja att han gärna skryter med sin position på tidningen att för imponera på kvinnor.

En tidigare kollega och vän till sexchefen på Aftonbladet berättar om hur medieprofilen tedde sig nästintill besatt av att ständigt lägra nya kvinnor. Sexchefens vän har känt honom i många år och de har ofta varit ute och festat i Stockholm.
– Han var inte killen som hånglade loss på krogen, han valde en kvinna och sedan tog han med henne hem, säger vännen till Stoppa Pressarna.