Så ska Carolina Gynning få en son

Nyblivna tvåbarnsmamman Carolina Gynning längtar redan efter fler ungar. Men efter två flickor vill hon gärna ha en son.

– Vi får väl åka till Danmark och tvätta sperman, säger mångsysslaren.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2014-08-04 kl 12:44 |

ProvaPremium

I maj blev Carolina, 35, mamma för andra gången när lilla Adele föddes. Och redan nu planerar hon och sambon Alexander Lydecker, 33, att ge dottern och storasyster Alicia en lillebror.

– Alexander vill ha en son, så vi får väl åka och tvätta sperman i Danmark, det kostar 140 000 kronor. Om vi nu bara tycks kunna få tjejer så kan man väl försöka få en son på det sättet, säger Carolina till Expressen och tillägger:

Bild 1 av 3carolina stor2 3 - Stoppa Pressarna

Carolina Gynning trivs med nya livet som tvåbarnsmamma.
Bild 2 av 3carolina stor3 1 - Stoppa Pressarna

Här är hon med dottern Alicia.
Bild 3 av 3carolina stor1 1 - Stoppa Pressarna

Nu längtar Carolina och Alexander efter en son.

– Men jag nöjer mig ju med tjejer, jag tycker att det är så kul att klä dem i fina klänningar och sätta tofsar i håret. Vi får se hur det blir med spermatvätten.

Mångsysslaren har tidigare berättat för Mama att det är hon som tar hand om barnen medan pappa Alexnader jobbar. Och det blir många sömnlösa nätter.
– Det hade vi kommit överens om innan. Alexander gör karriär, jobbar till tre på ­nätterna och går upp sex. Så, visst, han är uppe på nätterna i och för sig, men han ­jobbar. Men nu har jag faktiskt tvingat ­honom att ta Alicia en natt i veckan.