Så träffade Ulf Lundell sin nya kärlek Ninna, 38

En modern kärlekssaga.
Nu kan Stoppa Pressarna berättar hur Ulf Lundell träffade sin nya flickvän.
Seniorkonsulten Ninna Prage föll direkt för Rockräven.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2021-07-17 kl 08:09 |

ProvaPremium

Det är sommarens stora romans.

Att nationalskalden och romantikern Ulf Lundell, 71, träffat en ny kärlek har blivit en stor nyhet.

Bild 1 av 10ulf lundell motet ninna stor 1 - Stoppa Pressarna

Så träffade Ulf Lundell sin nya kvinna. Stoppa Pressarna kan berätta om kärlekssagan mellan rockräven och Ninna Prage, 38.
Bild 2 av 10ulf lundell sexdrommar stor1 2 - Stoppa Pressarna

Ulf Lundell skriver själv om hur kan kontaktades av Ninna, 38, per mail.
Bild 3 av 10ulf lundell sexdrommar stor 3 - Stoppa Pressarna

Mailväxlingen blev alltmer intensiv och det dröjde inte länge förrän Ulf Lundell hade sexdrömmar om Ninna, 38.
Bild 4 av 10camilla lackberg lundell attack stor 2 - Stoppa Pressarna

Camilla Läckberg har attackerat Ulf Lundell och hånat honom för att han har en 33 år yngre kvinna.
Bild 5 av 10camilla lackberg lundell attack stor1 2 - Stoppa Pressarna

Här skriver Camilla Läckberg hånfullt om Lundell och hans nya kärlek.
Bild 6 av 10ulf lundell pedofilattackerad stor2 1 - Stoppa Pressarna

Skådespelaren Alexander Karim, som enligt uppgifter till Stoppa Pressarna kom väldigt nära Läckberg under inspelningen av "Glaciär", kommenterade deckardrottningens hånfulla inlägg om Lundell.
Bild 7 av 10ulf lundell pedofilattackerad stor4 1 - Stoppa Pressarna

Alexander Karim har fått hård kritik för sin kommentar där han drar något slags pedofil-parallell kring Lundell.
Bild 8 av 10orjan4 5 - Stoppa Pressarna

Ninna Prage blev tillsammans med Dramatenstjärnan Örjan Ramberg efter att hon intervjuat honom.
Bild 9 av 10ulf lundell flickvan stor 6 - Stoppa Pressarna

Ulf Lundell har lagt vantarna på Örjan Rambergs tidigare flickvän.
Bild 10 av 10ulf lundell ninna kartlagd stor1 3 - Stoppa Pressarna

Ninna Prage är framgångsrik PR-konsult.

Och berättelsen blir inte mindre vacker när man beaktar hur sångaren, författaren och konstnären kom att träffa PR-kvinnan Ninna Prage, 38.

Det må vara många som har synpunkter på åldersskillnaden mellan Lundell och hans nya kvinna, det skiljer 33 år. Men då glömmer man att Ninna Prage är en vuxen kvinna som fattar sina egna beslut.

Hon är därtill en framgångsrik yrkeskvinna som sedan 2017 arbetar på PR-byrån Westanders, en av Sveriges största företag i PR-sektorn. Ninna Prage rekryterades till Westanders 2017 då hon kom från Expressen.

Den sista tiden på Expressen hade hon arbetat på tidningens sajt Hälsoliv. Dessförinnan var Ninna Prage nöjesreporter på Expressen, men hon tvingades byta tjänst efter att hon under en intervju fallit pladask för Dramatenstjärnan Örjan Ramberg, 73.

Ninna Prage var utsänd av tidningen för att intervjua den äldre och lite stökige skådisen. Det uppstod en kontakt och kemi under intervjun.

Det dröjde inte länge förrän Ninna Prage och Örjan Ramberg blev tillsammans. Efter en tid bekräftade paret romansen och for till Kanarieöarna på en romantisk semester.

Att reportrar blir tillsammans med intervjuoffer är inte helt unikt, det är sådant som händer i branschen.

Ett känt exempel är hur dåvarande Expressen-reportern Christina Ollén, 78, föll för Jonas ”Skansen-Jonas” Wahlström, 69, när hon var utsänd för att intervjua honom – paret är gifta sedan många år tillbaka.

Att Ninna Prage blivit tillsammans med Örjan Ramberg efter en intervju blev en nyhet i övriga medier och Expressens dåvarande redaktionsledning blev lite stressade över hur det hela skulle uppfattas. Som journalist måste man stå fri från alla kopplingar och hysa ett stort mått av integritet.

Det slutade med att Ninna Prage omplacerades till Hälsoliv, en tjänst som passade henne. Hon är intresserad av hälso- och kostfrågor och gjorde ett utmärkt jobb på sin nya avdelning.

Faktum är att Ninna Prage blev så duktig på sitt jobb att hon rekryterades till Westanders PR-byrå där hon arbetar som seniorkonsult med inriktning på hälsofrågor.

Det går bra för yrkeskvinnan Ninna Prage, senaste inkomståret tjänade hon drygt 660 000 kronor.

Därför måste det kännas lite märkligt att hon blir utsatt för fördomar kring sitt förhållande med Ulf Lundell ur den aspekten att han är 33 år äldre än vad hon är.

Parets relation har bland annat ifrågasatts av författaren Camilla Läckberg, 46, som själv är gift med den 13 år yngre MMA-fightern Simon Sköld, 34.

Deckardrottningen är dock mest förbannad på Ulf Lundell för att han tidigare kallat hennes make för ”Toyboy” vilket i någon mån gör det begripligt att hon går till angrepp mot sin gamla antagonist.

Mer obehagligt är den kommentar som skådespelaren Alexander Karim, 46, publicerade i anslutning till Läckbergs inlägg. Skådespelaren – som bland annat spelat mot Lena Endre, 66, i Viasat-filmen ”Glaciär” – drar något slags pedofil-parallell kring Lundells förhållande med sin 33 år yngre kvinna.

Alexander Karims kommentar har väckt mycken ilska och harm och rimligen borde skådespelaren ångra sig. Hans inlägg reducerar även Ninna Prage till ett viljelöst våp, vilket kanske främst illustrerar vilken slags kvinnosyn Karim internaliserat hyser, trots att han gärna säger sig vilja dra en lans för jämställdhet – vilket han inte minst försökte manifestera under metoo-hösten 2017.

Att Ninna Prage skulle vara ett viljelöst mähä som låtit sig förföras av Ulf Lundell är felaktigt. Faktum är att det var hon som tog kontakt med författaren.

Det var i augusti förra året som hon hörde av sig per mail till rockikonen. Ulf Lundell och Ninna Prage började skriva till varandra och hon föreslog att de skulle ses och dricka en gin tonic.

Mailväxlingen fortsatte ytterligare ett par veckor innan de till slut träffades och blev ett par.

De senaste veckorna har Ninna Prage spenderat hos författaren i hans hem på Österlen och det går inte att ta miste på hennes lycka. PR-kvinnan har publicerat flera härliga bilder från Skåne på sitt Instagram-konto.

Nu hoppas vi att Ulf Lundell och hans nya kvinna får en fortsatt härlig sommar och att de får ha sin kärlek i fred utan pekpinnar från Alexander Karim och andra självtillräckliga moralpoliser.

Vet du mer om Ninna Prage? Har du bilder? Hör av dig till Stoppa Pressarna 

här! Du är garanterad anonymitet och skyddas som källa i enlighet med grundlagen. Alla tips som leder till publicering arvoderas.