Olycksfall

Så tröstar maken blåslagna kändiskvinnan efter traumat

Nu måste hon få hjälp.
Den blåslagna kändiskvinnan Anna Shimoda har ett fint stöd av sin älskade make.
Hans Shimoda gör allt han kan för att hustrun ska må bra.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-02-03 kl 06:33 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har vid flera tillfällen rapporterat om den blåslagna kändiskvinnan Anna Shimoda, 37. Den framgångsrika kändisjournalisten kollapsade otäckt före sommaren.

Anna Shimoda hittades av några – ännu helt okända – personer i löparspåret. Kändiskvinnan föll så olyckligt att hon var alldeles blåslagen i ansiktet.

Bild 1 av 7

Nyligen böjd Hasse sin älskade Anna Shimoda på en flott Parisresa med lyxshopping, ostron och champagne. Han gör allt för att hon ska må bra.
Bild 2 av 7

Här ser vi de omfattande skadorna som Anna Shimoda drog på sig i det oturliga fallet på plan mark i början av sommaren. Sedan blev hon återigen olycksdrabbad.
Bild 3 av 7

Maken Hans Shimoda bevisade sin innerliga omsorg genom ett tecken med tre hjärtan till sin hustru som fick så omfattande skador i ansiktet efter första fallet. Andra gången olyckan var framme råkade hon ramla eller slå i något så att det blev en rejäl blåtira.
Bild 4 av 7

Hasse och Anna Shimoda är Sveriges mest framgångsrika kändisjournalister. Men kanske de jobbar för hårt?
Bild 5 av 7

Anna Shimoda genomgick nyligen en utseendeförvandling efter de blodiga draman hon genomlidit.
Bild 6 av 7

Hans och Anna Shimoda på en kändispremiär. Maken är alltid nära sin hustru, han bryr sig verkligen om hennes väl och ve och vill inte släppa henne med blicken för ett ögonblick.
Bild 7 av 7

Lena K. Samuelsson är chefredaktör på Aftonbladet. Nu ska enligt uppgift en utredning har inletts.

Journalistkvinnan, som är högprofilerad i Aftonbladet, har själv lagt ut flera bilder från den blodiga och otäcka incidenten. Hon fick föras till Södersjukhuset där hon blev kvar i två dygn.

Rejäl blåtira 

Läkarna vet inte vad som drabbat henne. Det hela är ett mysterium.

I höstas var olyckan framme ännu en gång. Anna Shimoda dök plötsligt upp på en pressträff där journalistkolleger kunde se att hon hade en rejäl blåtira. Ögat var alldeles rött och runtomkring syntes en kraftig mörk svullnad.