Ekonomi

Sanslösa miljonregnet över E-Type och Melinda Jacobs

Pengar och kärlek.
Nu avslöjas det sanslösa miljonregnet över E-Type och hans fästmö Melinda Jacobs.
Paret kan skratta hela vägen till banken.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2023-06-25 kl 05:49 |

ProvaPremium

Artisten Martin ”E-Type” Erikson, 57, och hans fästmö Melinda Jacobs, 39, har mycket att glädjas åt. Paret föll pladask för varandra.

Exakt hur det gick till när artisten och barnrättskämpen möttes får vi dock inte veta.

Bild 1 av 6

Nu avslöjas hur Martin "E-Type" Erikson skyddar sina pengar från hustrun Melinda Jacobs.
Bild 2 av 6

Det går inte att ta miste på de starka känslorna mellan Martin och Melinda.
Bild 3 av 6Till vänster ser vi E-Type i en kriststrecksrandig kostym och gul slip, till höger ser vi Melinda Jacobs i en beige hatt med matchande kofta, hon ler och har rosa hår.

"E-Type" tog initiativet och tvärstannade med bilen när han såg Melinda Jacobs bli intervjuad på stan, det första mötet ledde till något mer.
Bild 4 av 6

Här är E-Type hos Lotta Engberg på Liseberg.
Bild 5 av 6

Den ytterst förmögne affärsmannen Tommy Rönngren är nära vän till E-Type och har sannolikt tipsat sin vän om hur han ska skydda sina pengar.
Bild 6 av 6

"E-Type" med sin pappa, journalisten Bo G. Erikson. Far och son står mycket nära varandra och lyckan är stor över kärleken och babyn.

– Man kan väl säga att det var via bekanta, en lite personlig historia som jag nog vill spara på. Det var väldigt nära och fina vänner till både mig och henne, men vi hade inte träffats. De såg nog något som vi inte hade förstått, såna där match making-grejer brukar inte gå så bra, så det var väldigt försiktigt från oss, har Martin ”E-Type” Erikson sagt till Aftonbladet, rapporterar Svensk Damtidning.