Satsa stort och vinn större, eller förlora allt

Vill man vinna stort behöver man ofta vara beredd att satsa stort.
Ibland lyckas man hitta det där läget som nästan garanterat ger utdelning – men man får vara beredd på förlora allt man satsat.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2021-06-19 kl 11:03 |

ProvaPremium

Det finns idrottspersonligheter som är kända för att verkligen gambla och ta risker i sitt spel. Det betyder ju också att de gamblar med våra insatser när vi satsat pengar på just den matchen. Det kan ge utdelning åt båda håll och många satsar större de sista minutrarna innan allt avgörs. En skräll kan gå både bra och dåligt men det ökar definitivt spänningen och närvaron i spelet.

Det finns tillfällen när det är smart att spela säkert

Bild 1 av 1kort sp stor 1 - Stoppa Pressarna

Innan du oddsar är det smart att vara påläst. Det finns mängder av information att inhämta om olika lag, enskilda spelare och även domare som är inblandade i matchen. Många faktorer påverkar resultatet och om du vill öka chansen att gå plus vill du veta så mycket som möjligt i förväg. När en match är för svår att utläsa kan man nöja sig med en lägre insats och hoppas på det bästa. Störst utbud riktigt bra information hittar man ofta när man jämför bäst spelbolag utan svensk licens. Med bättre bonusar, fler spel och i många fall mer konkurrenskraftiga odds än på de svenska siterna har du en bra grund för att lyckas med ditt spel, oavsett om du vill spela säkert eller om du satsar allt på ett kort.