Mest läst just nu:

Sexleverantör gripen nära Paolo Robertos lantställe

Härvan växer kring Paolo Robertos sexköp.
Nu har polisen gripit en ung man från Frankrike som misstänks ha fungerat som sexleverantör.
Mannen greps av polis inte långt från den tidigare programledarens lantställe.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2020-09-08 kl 21:04 |

ProvaPremium

Paolo Roberto, 51, väntar fortfarande på åklagarens beslut i utredningen kring det famösa sexköpet i lägenhetsbordell på Östermalm i Stockholm.

Den sparkade programledaren är anmäld för oaktsam våldtäkt och just nu pågår en utredning kring koppleri och människohandel. Två män och en kvinna från Rumänien sitter häktade i härvan och nu har ytterligare en man gripits, avslöjar Expressen.

Bild 1 av 6

Ytterligare ett gripande har skett i Paolo Roberto-härvan. En 27-fransk medborgare greps på öppen gata. Bilden ovan är från ett annat tillfälle.

Bild 2 av 6

Den misstänkte mannen greps i Italien där Paolo Roberto har ett lantställe.

Bild 3 av 6

Leif GW Persson hävdar att Paolo Roberto i någon mening erkänt att han gjort sig skyldig till oaktsam våldtäkt om det visar sig att kvinnan är offer för människohandel.

Bild 4 av 6

Paolo Robertos advokat Thomas Martinsson delar inte Leif GW Perssons uppfattning kring huruvida den sparkade programledaren gjort sig skyldig till oaktsam våldtäkt.

Bild 5 av 6

Paolo Roberto har köpt ett lantställe i Italien.

Bild 6 av 6

Paolo har lagt ut flera filmer på Youtube om sitt lantställe i Italien.

Mannen, en 27-årig fransk medborgare, greps på öppen gata i Italien där Paolo Roberto har ett lantställe.
– Jag kan bekräfta att han har gripits. Vi jobbar nu med att han ska överlämnas från Italien till Sverige, och jag hoppas att det kan ske inom den närmsta månaden, säger åklagare Paulina Brandberg till Expressen.

Polisen försöker fastställa om det har handlat om människohandel i lägenhetsbordellen som Paolo Roberto besökte i maj när han, enligt egen utsaga, begick sin sexköpsdebut.

Om polisen lyckas fastställa att människohandel pågått kan den forne proffsboxaren komma att bli misstänkt för oaktsam våldtäkt – Paolos advokat Thomas Martinsson, 71, förkastar spekulationerna som uppkom efter tv-intervjun med TV4:s Jenny Strömstedt, 48.