Sigrid inlåst i villan efter Robins skarpa krav

Bilden börjar klarna.
Så blir ”Let’s Dance”-Sigrids nya liv med Robin Bengtsson.
Sångaren håller i taktpinnen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2020-04-21 kl 12:44 |

ProvaPremium

Sigrid Bernson, 31, och Robin Bengtsson, 29, blev tillsammans i förra årets ”Let’s Dance”, något som Stoppa Pressarna avslöjade innan paret till slut föll till föga – efter tio månader – och medgav att vi haft rätt hela tiden.

På sista tiden har paret växlat upp sitt förhållande och de är numera sambos i nyinköpta villan i Vallentuna norr om Stockholm. Samtidigt har det kommit signaler om att det är Robin Bengtsson som styr Sigrid och hennes danskarriär numera.

Bild 1 av 6

Sigrid Bernson är mer eller mindre inlåst i nya villan och det är Robin Bengtsson som håller i "takpinnen" enligt Stoppa Pressarnas källa.
Bild 2 av 6

Robin Bengtsson hann knappt få av sig förlovningsringen förrän han blev ihop med Sigrid Bernson.
Bild 3 av 6

Sigrid Bernson blev sjuk i samband med Melodifestivalen i Linköping och efter det var hon spårlöst försvunnen i flera veckor.
Bild 4 av 6

Sigrid Bernson var nydumpad av Samir Badran när hon träffade Robin Bengtsson som har en något mindre extrovert aura än Samir.
Bild 5 av 6

Sigrid blev tillsammans med Samir i "Let's Dance" och säsongen efter var det Robins tur att bli ihop med göteborgskan.
Bild 6 av 6

Robin Bengtsson uppges vara svartsjukt lagd och det ska vara han som låg bakom Sigrids avhopp från årets säsong.

Den blonda göteborgskan tackade nej till årets upplaga av ”Let’s Dance” utan någon egentligen förklaring förutom att det tar ”mycket tid och engagemang” samtidigt är hon ju inte överhopad med jobb i övrigt varför den förklaringen klingar falskt.

Uppgifter till Stoppa Pressarna, från flera av varandra oberoende källor, hävdar att det är Robins svartsjuka som ställer till det i förhållandet. Sångaren var helt enkelt livrädd att Sigrid för tredje året i rad skulle få till det med sin danspartner.