Yrkesliv

Stjärnförfattarens attack på Anna och Hans Shimoda

Bråket får ringar på vattnet.
Nu attackeras Anna och Hans Shimoda.
Det är en av våra största stjärnförfattare som ger sig på det omstridda journalistparet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-12-18 kl 17:39 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar avslöjat att Anna Shimoda, 38, och hennes make Hans ”Hasse” Shimoda, 60, ligger riktigt illa till.

Oberoende av varandra har flera festfixare och eventarrangörer hört av sig till Aftonbladet och förklarat att journalistduon inte längre är välkomna på deras tillställningar.

Bild 1 av 10Anna Shimoda Stjarnforfattare Stor - Stoppa Pressarna

Nu höjs andra röster. En framgångsrik stjärnförfattare avslöjar vad han hört om Anna och Hans Shimodas framfart på kändisfester.
Bild 2 av 10Anna SHimoda Varnad Stor - Stoppa Pressarna

Hans och Anna Shimoda ligger illa till. Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna har journalistduon fått en skriftlig varning från Aftonbladets chefredaktör Lena K. Samuelsson.
Bild 3 av 10Anna Shimoda Brak Ekwall Stor - Stoppa Pressarna

Ytterst pinsamt! Enligt uppgift ska paret Shimodas ha gjort bort sig fullständigt på lanseringsfesten för Patrick Ekwalls roman.
Bild 4 av 10Anna Shimoda Morklaggning Stor - Stoppa Pressarna

Nu är goda råd dyra! Kändiskvinnan Anna Shimoda har rensat rejält bland sina Instagram-bilder efter festanklagelserna.
Bild 5 av 10Anna Shimoda Nekad Intervju Stor - Stoppa Pressarna

Frågan är nu vad som kommer hända med Anna Shimoda på Aftonbladet.
Bild 6 av 10Anna Shimoda Tobbe Ek Stor - Stoppa Pressarna

Det blåser upp till storm. Stoppa Pressarna avslöjade att det råder upprorsstämning på Aftonbladet efter att paret Shimoda har gjort bort sig på kändisfester. Många förordar att rutinerade nöjesreportern Tobbe Ek ska få ta över ansvaret för kändisbevakningen.
Bild 7 av 10Anna Shimoda Festfixare Stor2 - Stoppa Pressarna

Johan Petré, här med komikern Nisti Stêrk, har i många år försökt utmana Bindefeld men inte nått ända fram. Petré är personlig vän med paret Shimodas och det är oklart om det är på någon av hans fester som journalistparet ska ha misskött sig.
Bild 8 av 10Anna Shimoda Festfixare Stor - Stoppa Pressarna

Nu kommer larmrapporter till Aftonbladet om paret Hasse och Anna Shimoda. Kändiskvinnan och hennes make påstås ha problem med att sköta sig på olika festfixarens tillställningar.
Bild 9 av 10Anna Shimo Thai Stor2 - Stoppa Pressarna

Paret Shimodas frekventerade flera barer av lite mer barnförbjuden karaktär när de var i Thailand.
Bild 10 av 10anna shimoda ny skada stor4 - Stoppa Pressarna

Anna Shimoda har verkligen haft det motigt. Vid minst tre tillfällen har hon fallit oturligt och ådragit sig skador i ansiktet.

De profilerade reportrarna ska ha misskött sig och de får inte längre bevaka kändisfester efter de påstådda incidenterna. Det talas även om att paret Shimoda druckit alkohol under arbetstid.

Skriftlig varning

En svensk världsstjärna på tillfälligt besök i Stockholm ska ha vägrat bli intervjuad av journalistparet då hen inte ville bli associerad med kändiskvinnan och hennes make.

Och nyligen kunde Stoppa Pressarna avslöja att Shimodas har fått ta emot en skriftlig varning av Aftonbladet omstridda chefredaktör Lena K. Samuelsson, 59.