Federley-härvan

Stor polisinsats vid Fredrick Federleys hus

Flera polisbilar och andra fordon samlades plötsligt på Fredrick Federleys gård.
Nu ökar frågetecknen kring den skandaliserade EU-parlamentarikern.
– Någon typ av insats har pågått, säger en granne till Centertoppen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2020-12-05 kl 23:06 |

ProvaPremium

Efter Stoppa Pressarnas avslöjande att Fredrick Federley, 42, sedan i somras varit sambo med en villkorligt frigiven pedofil har topp-politikern sjukskrivit sig.

Centerns andre vice ordförande valde att bo tillsammans med en man som dömts till nio års fängelse för bland annat 22 fall av grova våldtäkter mot barn.

Bild 1 av 7

En stor polisinsats har pågått vid Fredrick Federleys hus i Björbo.
Bild 2 av 7

Annie Lööf vill egentligen sparka Fredrick Federley nu men politiska hänsyn hindrar henne, enligt uppgifter till Stoppa Pressarna.
Bild 3 av 7

Stoppa Pressarna har (så här långt) hittat kopplingar mellan Federley och tre pedofiler: "Björbo-pedofilen", "Bryssel-pedofilen" och "Brevduve-pedofilen".
Bild 4 av 7

Här flyr "Björbo-pedofilen" från Federleys pappas gård samma dag som den sjukskrivne EU-parlamentarikern gick ut på Facebook och medgav att Stoppa Pressarnas uppgifter är korrekta.
Bild 5 av 7

"Björbo-peodfilen" har poserat på bilder i Federleys kök.
Bild 6 av 7

Fredrick Federley är inte den ende EU-parlamentarikern som råkat illa ut på sistone. Nyligen ingrep polisen mot en ungersk kollega som var på en otillåten homosex-orgie med droger.
Bild 7 av 7

Här är Fredrick Federley sitt alter ego "Ursula".

Stoppa Pressarnas avslöjande har slagit ned som en bomb och Centerpartiets ledning med Annie Lööf, 37, i spetsen har angivit att förtroendet för Federley har ”tagit skada” samtidigt som man tycker det är för tidigt att ta ifrån honom alla uppdrag.

Enligt initierade uppgifter till Stoppa Pressarna har Fredrick Federley, trots pedofil-faiblessen, stöd av en falang inom Centerpartiet som brukar betecknas som väldigt liberala eller ”Stureplanscentern”; därför vill partiledaren och partisekreteraren Michael Arthursson, 62, ta det lite varligt med EU-parlamentarikern.