Jenny Strömstedts stora oro över äktenskapet med Niklas Strömstedt

En gnagande oro.
Nu avslöjar Jenny Strömstedt sina tankar kring äktenskapet med Niklas Strömstedt.
TV4-stjärnan är rädd för att det ska gå riktigt illa med den hetlevrade maken.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2020-11-20 kl 13:11 |

ProvaPremium

Niklas Strömstedt, 62, må vara en gudabenådad musiker men poppoeten har dessvärre en svårartad aggressionsproblematik och när han dricker alkohol försämras hans impulskontroll avsevärt.

Vid inte mindre än två tillfällen har sångaren hamnat i bråk på krogen och hällt öl över personer som han funnit misshagliga, något som Stoppa Pressarna har nödgats att rapportera om.

Bild 1 av 8

Nu berättar Jenny Strömstedt om sin stora oro över äktenskapet med Niklas Strömstedt.
Bild 2 av 8

Nyligen var Stoppa Pressarnas avslöjanden kring Jenny Strömstedt nominerade till Stora Journalistpriset, men juryn, med bland andra Stefan Mehr, valde att belöna andra avslöjanden.
Bild 3 av 8

Stoppa Pressarnas unika kartläggning av den så kallade "Jenny-mannen" har hjälpt polisen i sitt arbete men ännu har inget genombrott i utredningen kommit.
Bild 4 av 8

Jenny Strömstedt ger emellanåt ett ofokuserat intryck, kanske hon tänker på den stora åldersskillnaden till maken Niklas Strömstedt?
Bild 5 av 8

Jenny Strömstedt kollapsade i direktsändning och hundratusentals TV4-tittare chockades. Maken Niklas var ett fint stöd.
Bild 6 av 8

Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt har varit gifta i nio år.
Bild 7 av 8

Jenny Strömstedt var hårt pressad kring den påstådda misshandeln, maken Niklas har stöttat så gott han kunnat men det är tack vare Stoppa Pressarna som programledaren rentvåddes.
Bild 8 av 8

Jenny och Niklas Strömstedt bor på Söder i Stockholm, inte långt från det daghem där programledaren Rickard Olsson åkte fast för rattfylla.

För Jenny Strömstedt, 48, finns en genuin oro kring äktenskapet med sångaren med den berömda guldtanden och den lite skälmskt vindögda uppsynen.

Men det är inte Niklas Strömstedts aggressiva sätt att lösa konflikter och hans bristande omdöme under berusning som främst bekymrar den blonda tv-profilen bördig från Sollentuna norr om Stockholm. Det är åldersskillnaden som oroar ”Jempa” – det skiljer 14 år mellan makarna.
– Hur kommer det bli?, säger prompter-prinsessan Jenny Strömstedt i ”Bathina – en podcast”, rapporterar Hänt.