Tilde de Paulas känsliga avslöjande efter uppbrottet

Ingen tvekan.
Nu avslöjar Tilde de Paula hemligheten som förklarar allt.
Programledaren är befriande ärlig och väjer inte för sanningen efter uppbrottet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2022-01-09 kl 06:50 |

ProvaPremium

Tilde de Paula, 49, är en av TV4:s största stjärnor.

Hon och Jenny Strömstedt, 49, fightas om att en dag ta över som den kommersiella familjekanalens drottningkrona från Malou von Sivers, 68, när den prisbelönta veteranen en dag bestämmer sig för att dra sig tillbaka.

Bild 1 av 7

Nu väljer hon att berätta. Tilde de Paula avslöjar hemligheten efter uppbrottet.
Bild 2 av 7

Tilde de Paula har helt klart för sig vad som gjort hennes hjärtebarn "Efter fem" till en så stor succé.
Bild 3 av 7

"Efter fem" är prisbelönt med "Kristallen".
Bild 4 av 7

Vid sidan om sin framgångsrika karriär har Tilde haft ett tämligen brokigt kärleksliv. Hon har varit förlovad i hemlighet med Runar Sögaard och hon har dejtat smörsångaren Don Benecchi.
Bild 5 av 7

Tilde de Paulas egen pappa har skrivit ett 15 sidor långt öppet brev till sin dotter där han fördömde hennes självbiografi, det blev en tuff tid för programledaren. Konflikten i familjen kvarstår.
Bild 6 av 7

Tilde de Paula arbetar i någon mån journalistiskt och ställer folk mot väggen, men när det handlar om henne själv vägrar hon att tala. Programledaren har inte sagt ett ord om attackerna mot henne från fadern i Brasilien.
Bild 7 av 7

Tilde de Paula har en förmåga att resa sig från svårigheter och hon tappar aldrig sitt glada humör, hur motig tillvaron än kan te sig.

Det återstår att se vem av de bägge antagonisterna som en dag kommer utgöra juvelen i tv-kanalens krona.

Tilde de Paula har en så ungdomlig framtoning så att det nästan är svårt att greppa det faktum att hon arbetat på TV4 i 25 år. Hon är en veteran och med åren har hon verkligen tillägnat sig det journalistiska hantverket och även vad det innebär att göra tv.

Länge var Tilde de Paula och Peter Jihde, 50, omåttligt populära programledare för ”Nyhetsmorgon”. Den vackra programledaren räds dock inte en förändring i tillvaron och hon bestämde för att bryta upp.